Πώς θα γυμναστείτε στο σπίτι μαζί με το μωρό σας

Ο κορονοϊός, άλλαξε τις ζωές μας μια για πάντα, όμως είναι στο χέρι μας να κάνουμε πράγματα αναζωογονητικά και πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Πώς θα γυμναστείτε στο σπίτι μαζί με το μωρό σας

Είστε μια νέα μαμά, μόλις σαραντίσατε και ετοιμαστήκατε να απολαύσετε έναν περίπατο χωρίς να χρειαστεί να στείλετε μήνυμα για Μετακίνηση 6. Βάζετε το μωρό στο καρότσι, παίρνετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και βγαίνετε μια βόλτα στο πάρκο να πάρετε καθαρό αέρα, μετά τις τόσες μέρες εγκλεισμού στο σπίτι.

Ξαφνικά το μάτι σας «τσακώνει» μια νέα, δυναμική και γεμάτη ενέργεια γυναίκα να γυμνάζεται. Παρακινείστε και μόλις επιστρέφετε στο σπίτι, σκέφτεστε να αρχίσετε τη γυμναστική για να βρείτε ξανά τη φόρμα που είχατε και πριν το μωρό.

Συνειδητοποιείτε όμως ότι το λίγων ημερών μωρό σας, δεν σας αφήνει να γυμναστείτε, μιας και θέλει όλη την προσοχή πάνω του.

Μην απελπίζεστε. Μπορείτε να γυμναστείτε μαζί με το μωρό σας, ενισχύοντας παράλληλα και το δέσιμο μαζί του.

Τι ασκήσεις μπορείτε να κάνετε με το μωρό σας;

Η Amy, γυμνάστρια, μαμά και YouTuber με δικό της κανάλι στο YouTube (BodyFit By Amy) δείχνει ασκήσεις που μπορούν να κάνουν όλες οι μαμάδες έχοντας τα μωρά τους στα χέρια.

18 λεπτά από τη μέρα σας αρκούν για να γυμναστείτε και για να βρείτε ξανά τη χαμένη σας φόρμα.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved