5 βότανα που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε

Απαλλαγείτε από την αϋπνία με τη βοήθεια των βοτάνων!

5 βότανα που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε

Τα προβλήματα με το άγχος, την αϋπνία και άλλες διαταραχές που επηρεάζουν τον ύπνο μας, είναι κάτι που αντιμετωπίζουν πολλοί από εμάς σε καθημερινή βάση.

Για αιώνες, πολλά βότανα όταν τα έβαζαν σε ζεστό νερό παρήγαγαν ένα χαλαρωτικό τσάι βοηθώντας έτσι να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του ύπνου.

Ορισμένα από αυτά τα φυσικά «φάρμακα» εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της αϋπνίας.

Ο ύπνος αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ανθρώπου και είναι απαραίτητος για ξεκουραστεί ο οργανισμός από την καθημερινή κόπωση. Φανταστείτε ότι ο ύπνος είναι ο «φορτιστής» του ανθρώπου. Αν δεν «φορτιστεί» σωστά, «υπολειτουργεί» με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει ούτε στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας. Για παράδειγμα αρκετές γυναίκες και δη μαμάδες δεν ξεκουράζονται αρκετά.

Τα βότανα για αϋπνία που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί, είναι αποκλειστικά για περιπτώσεις που δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και που μετά από συζήτηση με τον οικογενειακό γιατρό, έχουν πάρει το πράσινο φως για τη χρήση τους.

Αν ωστόσο έχετε χρόνια προβλήματα αϋπνίας θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε έναν γιατρό ώστε να ανακαλύψετε από που δημιουργείται και να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε σωστά.

Μην ξεχνάτε! Ο ιδανικός χρόνος ύπνου είναι τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά.

Ορίστε 5 βότανα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την αϋπνία φυσικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved