Wellness breakfast σημαίνει να ανυπομονείς να ξυπνήσεις για να απολαύσεις το πρωινό σου!

Δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να κάθεσαι με την ηρεμία σου και να απολαμβάνεις το γεύμα σου, κάθε πρωί.

Wellness breakfast σημαίνει να ανυπομονείς να ξυπνήσεις για να απολαύσεις το πρωινό σου!

Αν σήμερα το πρωί έφυγες από το σπίτι για το γραφείο πίνοντας βιαστικά μία γουλιά από τον καφέ σου, αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που θέλεις να σε φροντίζεις, που έχεις ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και που προσπαθείς να τρέφεσαι υγιεινά, αλλά προσπερνάς το πρωινό γεύμα.

Ας περάσουμε στα βασικά, λοιπόν, δηλαδή στο πώς θα μείνεις πιστή στον στόχο σου για μία καλύτερη διατροφή και συνεπώς, το πώς θα αφιερώνεις έστω και λίγα λεπτά κάθε πρωί στο να απολαμβάνεις το πρωινό σου -και όχι, ένα κουλούρι on the road που δεν θεωρείται πλήρες και θρεπτικό breakfast.

Δύο hacks για μην προσπεράσεις ξανά το πρωινό σου γεύμα

Δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να κάθεσαι με την ηρεμία σου και να απολαμβάνεις το γεύμα σου, κάθε πρωί. Χρειάζεσαι απλώς πέντε λεπτά της ώρας και κάτι να λαχταράς. Τι μπορείς να κάνεις για να μην προσπεράσεις ξανά το πρωινό σου;

#1 Προετοιμασία: Να προετοιμάζεις ό,τι θα χρειαστείς για το breakfast menu σου από το προηγούμενο βράδυ ή να ξυπνάς πέντε με δέκα λεπτά νωρίτερα το πρωί, για να κάνεις το απαραίτητο meal prepping.

#2 Απόλαυση: Να φροντίζεις πέρα από θρεπτικό, το πρωινό σου να είναι και απολαυστικό, ώστε να το σκέφτεσαι ήδη από το προηγούμενο βράδυ, να γίνει δηλαδή μία συνήθεια για την οποία θα λαχταράς να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved