Θέλεις να χάσεις βάρος; Οι ασκήσεις που πρέπει να αποφύγεις

Τέσσερις ασκήσεις που δε βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Θέλεις να χάσεις βάρος; Οι ασκήσεις που πρέπει να αποφύγεις
Bigstock

Η απώλεια βάρους είναι πρόκληση. Ο καλύτερος τρόπος για την υγιές αδυνάτισμα είναι ο συνδυασμός κατάλληλης διατροφής και συστηματικής άσκησης. Η κατάλληλη διατροφή περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Όσον αφορά τη συστηματική άσκηση, η cardio θεωρείται ένα εξαιρετικά ωφέλιμο είδος γυμναστικής. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που καλό είναι να αποφεύγετε και αυγό γιατί αυξάνουν την μυϊκή μάζα. Πιο συγκεκριμένα:

Burpees

Τα burpees είναι ένας συνδυασμός καθίσματος με οπίσθιο λάκτισμα των ποδιών και επιτόπιου άλματος. Η συγκεκριμένη συνδυαστική άσκηση γυμνάζει όλο το σώμα, βελτιώνει την ισορροπία και την ισορροπία. Επίσης, μειώνει το λίπος αι αυξάνει τη μυΐκή μάζα για αυτό και προτείνεται να την αποφύγετε εφόσον στόχος σας είναι η απώλεια βάρους.

Box Jumps (άλμα στο κουτί)

Είναι μία από τις πιο γνωστές πλειομετρικές ασκήσεις και βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών όλου του σώματος. Επίσης, βελτιώνουν την ισορροπία, συμβάλλουν στην καύση θερμίδων και δυναμώνουν τα πόδια.

Κοιλιακοί

Και οι κλασικοί κοιλιακοί αυξάνουν τη μυϊκή μάζα που μπορεί να μην είναι αυτό που επιθυμείτε αυτήν την περίοδο. Έχουν επίσης σημαντικά ακόμα οφέλη όπως την ενδυνάμωση του κορμού, τη βελτίωση της στάσης σώματος και την ευελιξία.

Μηχάνημα seated adductor/abductor

Πολλοί νομίζουν ότι η συγκεκριμένη άσκηση είναι ιδανική για αδύνατα πόδια αν και δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική με τα squats.

Με πληροφορίες από eatthis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved