Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε το λίπος κάνοντας αυτές τις ασκήσεις στον καναπέ

Εύκολες ασκήσεις στον καναπέ για μαμάδες που βαριούνται τη γυμναστική.

Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε το λίπος κάνοντας αυτές τις ασκήσεις στον καναπέ
Bigstock

Η συστηματική γυμναστική έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Δυναμώνει το σώμα, βοηθά στην μείωση του άγχους, συμβάλλει στην απώλεια βάρους και την καύση του λίπους.

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας με διαβάσματα, σχολεία, δραστηριότητες, επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις, ο χρόνος σίγουρα δεν σας περισσεύει.

Λίγα λεπτά, ωστόσο αξίζει να τα διαθέσετε για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι. Θα δείτε διαφορά στο σώμα και την ψυχολογία σας. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε διάφορα προγράμματα με στοχευμένες ασκήσεις, με όργανα ή χωρίς.

Ασκήσεις στον καναπέ για μαμάδες που βαριούνται τη γυμναστική

Υπάρχουν ασκήσεις που είναι κατάλληλες για την ενδυνάμωση των χεριών, άλλες για την καύση του λίπους και άλλες για την εκγύμναση των κοιλιακών.

Το παρακάτω πρόγραμμα με ασκήσεις στον καναπέ έχει ως βασικό στόχο την καύση του λίπους, αλλά κάνοντάς το πετυχαίνετε και την εκγύμναση όλου του σώματος.

Ποια τα οφέλη τους; Όπως αναφέρουν και οι γυμναστές που δημοσίευσαν το παρακάτω βίντεο στο YouTube, η σταθερότητα και η ισορροπία.

«Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια με την ισορροπία τους, ειδικά όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την γυμναστική. Ο καναπές παρέχει σταθερότητα και σας βοηθάει να ελέγχετε τις κινήσεις σας σε κάθε άσκηση».

Βάλτε αθλητικά, καθίστε στον καναπέ, πατήστε play και ξεκινήστε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved