Μειώστε το λίπος στους μηρούς με αυτές τις εύκολες ασκήσεις στο σπίτι

  • Πώς θα πετύχετε το στόχο σας
  • Γιόγκα
  • Ποδήλατο εσωτερικού χώρου
  • Σκάλες
  • Ασκήσεις με αντίσταση
Μειώστε το λίπος στους μηρούς με αυτές τις εύκολες ασκήσεις στο σπίτι
bigstockphoto.com

Για τις περισσότερες γυναίκες η απώλεια λίπους από τους μηρούς είναι ένας δύσκολος στόχος. Μέσα από τη γυμναστική αλλά και τη διατροφή προσπαθούν να χάσουν πόντους από το συγκεκριμένο σημείο αλλά και λίπος.

Εάν η απώλεια λίπους στους μηρούς είναι και δική σας προτεραιότητα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι΄αυτό το σκοπό, ωστόσο, ορισμένες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αντοχή και τη δύναμη των ποδιών από ό,τι σε άλλα τμήματα του σώματος, βοηθώντας σας έτσι να αποκτήσετε τονισμένους μηρούς.

Η απώλεια λίπους στους μηρούς είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη

Δείτε πώς θα πετύχετε το στόχο σας:

Γιόγκα

Η γιόγκα θεωρείται ευρέως ως μία από τις πιο αποτελεσματικές ολιστικές μεθόδους για την ενίσχυση της δύναμης των ποδιών και την απώλεια λίπους. Οι στάσεις της γιόγκα περιλαμβάνουν τέντωμα και συμπίεση των μυών, που βοηθά την απώλεια βάρους . Το λίπος χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της μυϊκής άσκησης, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορείτε να εκτελείτε σε καθημερινή βάση για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.



Ποδήλατο εσωτερικού χώρου

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να τονώσετε τους μηρούς σας, η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους είναι μια εναλλακτική λύση. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες που συμμετείχαν σε 24 συνεδρίες ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους παρουσίασαν μείωση της λιπώδους μάζας και του σωματικού βάρους.
Μπορείτε επίσης να περπατάτε ή να κολυμπάτε για 30 λεπτά σε καθημερινή βάση για να εξαλείψετε το λίπος στο εσωτερικό των μηρών.

Σκάλες

Με το τρέξιμο μπορείτε να καίτε περίπου 590 θερμίδες την ώρα. Ωστόσο, ενσωματώνοντας το ανεβοκατέβασμα στις σκάλες στην καθημερινότητά σας μπορείτε να δείτε σημαντικά αποτελέσματα στους μηρούς σας. Με κάθε ανοδική κίνηση, τα πόδια και οι μηροί γίνονται πιο δυνατοί με την επανάληψη.

lipos stous mirous askiseis

Ασκήσεις με αντίσταση

Η συμμετοχή σε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης για τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια λίπους, στην καύση θερμίδων και στην ενδυνάμωση των μηρών. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνετε ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος χρησιμοποιώντας μόνο το σωματικό σας βάρος. Εκτελέστε τρεις γύρους κάθε άσκησης με όσο το δυνατόν λιγότερη ανάπαυση μεταξύ των κινήσεων.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί το περπάτημα να μειώσει το λίπος στους μηρούς;

Το γρήγορο περπάτημα είναι μια εξαιρετική άσκηση που έχει πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι το γρήγορο περπάτημα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους.

lipos stous mirous askiseis1

Τα Squats μειώνουν το μέγεθος των μηρών;

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης όπως τα squats και τα lunges βοηθούν πραγματικά στην ανάπτυξη των μηρών. «Δουλεύουν» τους τετρακέφαλους, τους γλουτούς και τους μύες της γάμπας, αλλά δεν έχουν καμία επίδραση στον λιπώδη ιστό της περιοχής.

Ποιες τροφές πάνε στους μηρούς;

Δεν είναι το φαγητό που παχαίνει, αλλά οι θερμίδες. Η κατανάλωση ειδών όπως τα πατατάκια και η πίτσα σίγουρα συμβάλλουν στην ανισορροπία των θερμίδων.

Πηγή: femina.in

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved