Πώς να χάσετε λίπος και πόντους από τους γοφούς (vid)

Πώς να χάσετε λίπος και πόντους από τους γοφούς  (vid)

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συσσώρευση λίπους στους γοφούς. Στην πραγματικότητα, είναι ένα σημάδι ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής και διατροφικών συνηθειών μου μπορείτε όμως να αλλάξετε αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα.

Πώς να χάσετε πόντους και λίπος από τους γοφούς στο σπίτι

Καταμέτρηση θερμίδων

Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να μειώσετε το λίπος από τους γοφούς σας, δυστυχώς, κάνετε λάθος. Πρέπει να στοχεύσετε στη μείωση του λίπους γενικότερα στο σώμα σας και έτσι θα μειωθεί το λίπος και στο συγκεκριμένο σημείο.

Η μέτρηση των θερμίδων είναι μια καλή λύση για να γνωρίζετε τι καταναλώνετε ωστόσο αν δεν είναι εύκολο αποφύγετε την κατανάλωση παχυντικών τροφών. Προτιμήστε ωμά λαχανικά και φρούτα, πιείτε πράσινο τσάι και τσάι από βότανα. Αποφύγετε τρόφιμα με ζάχαρη και υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, τηγανητά τρόφιμα, κέτσαπ και συσκευασμένους χυμούς φρούτων.

lipos kai pontoi stouw gofous1

Ενυδάτωση

Το να διατηρείτε τον εαυτό σας ενυδατωμένο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποβάλλεται τις τοξίνες και να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας.Πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό κάθε μέρα για να δείτε ορατές αλλαγές στο σωματικό σας βάρος, το δέρμα και τη λειτουργία του εγκεφάλου σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βότανα και μπαχαρικά όπως κανέλα στο νερό σας για να κάνετε τη γεύση πιο ελκυστική.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με λεμονόνερο

Η βιταμίνη C στο λεμόνι βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και καθαρίζει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση του εσωτερικού pH και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Καθιερώστε λοιπόν να πίνετε ένα ποτήρι νερό με λεμόνι κάθε πρωί.

Θαλασσινό αλάτι

Το παχύ έντερο πρέπει να είναι καθαρό για να διατηρείται η πέψη σας καλή και ο μεταβολισμός να λειτουργεί. Αν η κατανάλωση νερού δεν σας βοηθά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θαλασσινό αλάτι.

lipos kai pontoi stouw gofous3

Πώς να φτιάξετε διάλυμα θαλασσινού αλατιού για απώλεια βάρους

Μέθοδος 1η: Προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατέψτε και πιείτε το πρωί.
Μέθοδος 2η : Προσθέστε το χυμό από μισό λάιμ στο διάλυμα θαλασσινού αλατιού και πιείτε το με άδειο στομάχι.

Πόσο συχνά να χρησιμοποιείτε θαλασσινό αλάτι για απώλεια βάρους

Χρησιμοποιήστε το κάθε μέρα για μια εβδομάδα.

Καφές

Ο μαύρος καφές ή ο καφές χωρίς ζάχαρη μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά. Ο καφές βοηθά στην καταστολή της όρεξης και σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι.Πιείτε ένα φλιτζάνι μαύρο καφέ 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν δεν είστε λάτρης της καφεΐνης, μπορείτε να επιλέξετε τον πράσινο καφέ, ο οποίος έχει πολύ λίγη καφεΐνη και είναι γεμάτος με χλωρογενικό οξύ που ενισχύει το μεταβολισμό και εμποδίζει την απορρόφηση λίπους.

Συμπεριλάβετε υγιή λίπη στη διατροφή σας

Δεν είναι όλα τα λιπαρά κακά. Τα υγιή λίπη βοηθούν στη διατήρηση της ακεραιότητας των κυττάρων και βοηθούν στην καλή λειτουργία των οργάνων. Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνοντας τις πιθανότητες αύξησης βάρους που προκαλείται από τη φλεγμονή.

Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας λάδι καρύδας, αμύγδαλα, καρύδια macadamia, ηλιόσπορους, λιναρόσπορους, σπόρους chia, ηλιέλαιο, λάδι από πίτουρο ρυζιού, ελαιόλαδο, σπόρους πεπονιού και σπόρους κολοκύθας. Προσοχή όμως με τις ποσότητες...

Τρώτε υγιεινά

Γεμίστε την κουζίνα με υγιεινές τροφές όπως λαχανικά, φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, υγιή λίπη, γάλα με πλήρη λιπαρά, γιαούρτι με πλήρη λιπαρά και άπαχη πρωτεΐνη. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα όπως σαλάμι, λουκάνικα, κατεψυγμένα τρόφιμα και γκοφρέτες πατάτας.

Ασκήσεις για τους γοφούς

Εκτός από τη διατροφή, η άσκηση είναι εξίσου σημαντική προκειμένου να δείτε άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τη μείωση πόντων στους γοφούς. Οι ασκήσεις που θα δείτε στο βίντεο είναι εύκολες και μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved