Πέντε εύκολες ασκήσεις για να χάσετε το λίπος στους γλουτούς (vid)

  • Σωματότυπο αχλάδι: Ποιες τροφές να προτιμήσετε
  • Εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσετε το λίπος στους γλουτούς
Πέντε εύκολες ασκήσεις για να χάσετε το λίπος στους γλουτούς (vid)

Πολλές γυναίκες συσσωρεύουν το περιττό λίπος στην περιοχή των γλουτών και των μηρών. Αυτό είναι το λεγόμενο σωματότυπο αχλάδι κατά το οποίο η μέση και οι ώμοι είναι αρκετά στενοί, ενώ η λεκάνη εμφανώς πιο φαρδιά.

Σωματότυπο αχλάδι: Ποιες τροφές να προτιμήσετε

Εάν το σώμα σας έχει την τάση να αποθηκεύει το λίπος στην περιοχή των γλουτών προτιμήστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, καλά λιπαρά και φυτικές ίνες. Τέτοιες είναι το άπαχο κρέας, το αυγό και τα φυλλώδη λαχανικά. Αποφύγετε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες όπως είναι το λευκό ψωμί, τα ζυμαρικά, το ρύζι και το πολύ αλάτι.

Επίσης, χρησιμοποιήστε με σύνεση το αλάτι στις συνταγές σας. Το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών και λίπους και μπορεί να επιδεινώσει την κυτταρίτιδα αλλά και την αποθήκευση λίπους στην συγκεκριμένη περιοχή.

Εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για να χάσετε το λίπος στους γλουτούς

Για την απώλεια βάρους και φυσικά λίπους, ο καλύτερος συνδυασμός είναι η ισορροπημένη διατροφή και η συστηματική άσκηση. Εκτός λοιπόν από τις παραπάνω συμβουλές σε σχέση με το ποιες τροφές να προτιμήσετε και ποιες να αποφύγετε, εντάξτε στην καθημερινότητά σας μερικά λεπτά γυμναστική, τα οποία όχι μόνο θα κάνουν το νούμερο στη ζυγαριά να μειωθεί, αλλά και θα σας δώσει ένα boost ενέργειας και ευεξίας.

Οι εξειδικευμένες ασκήσεις είναι φυσικά πιο αποτελεσματικές. Για το λίπος στην περιοχή των γλουτών, δοκιμάστε για αρχή τις παρακάτω πέντε απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ακόμα και εάν είστε αρχάριοι. Δέκα λεπτά αρκούν.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved