Γυμναστική για μαμάδες: Halloween 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής (vid)

  • Halloween cardio μάθημα
  • Βίντεο με το 20λεπτο πρόγραμμα
Γυμναστική για μαμάδες: Halloween 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής (vid)

Το καλύτερο χορευτικό cardio μάθημα με μουσική εμπνευσμένη από το Halloween είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα.

Αν θέλετε να κουνηθείτε, να γυμναστείτε και να διατηρήσετε την φόρμα σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις εύκολες αυτές κινήσεις που δείχνουν οι δίδυμες εκπαιδεύτριες, Danielle και Dominique Gillyard, ιδρύτριες του and8 Fitness.

Στο τελευταίο τους βίντεο που δημοσίευσαν στο κανάλι που διατηρούν στο YouTube και που θα δείτε και εσείς στο τέλος του άρθρου, θα βρείτε το 20λεπτο πρόγραμμα που υπόσχεται να γυμνάσει το κορμί και να το μετατρέψει σε ένα "Hot Body". Γι' αυτό άλλωστε έδωσαν και την ονομασία "Hot Girl Halloween." στο νέο αυτό πρόγραμμα γυμναστικής που δημιούργησαν.

Το μουσικό κομμάτι που αρχίζει και το ζέσταμα με αυτό, είναι το τραγούδι από την ταινία Ghostbusters. Αργότερα ακολουθούν άλλα γνωστά τραγούδια που θα σας κάνουν να ιδρώσετε.

Η αερόβια (cardio) άσκηση, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, βελτιώνει το σύστημα του οξυγόνου στον οργανισμό και ενισχύει μεταξύ άλλων τους μύες, την βελτίωση του κυκλοφορικού, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τη βελτίωση της ψυχικής υγείας, τη μείωση του στρες και μειώνει τις πιθανότητες για εμφάνιση διαβήτη.

Για να γιορτάσετε και εσείς το Halloween διαφορετικά και με τον δικό σας μοναδικό τρόπο δεν έχετε παρά να βάλετε μια άνετη φόρμα ή το κολάν σας και να αφιερώσετε 20 λεπτά στον εαυτό σας. Θα δείτε πόσο αναζωογονημένες θα είστε μετά. Η ενέργεια θα "χτυπήσει" πράσινο και θα τα βγάλετε πέρα με τα μικρά σας αγγελούδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved