Γυμναστική για μαμάδες: Με αυτές τις ασκήσεις θα χάσετε 3 κιλά έως το Πάσχα

Εντάξτε συγκεκριμένες ασκήσεις στην καθημερινότητά σας και χάστε έως και 3 κιλά σε 10 μέρες.

Γυμναστική για μαμάδες: Με αυτές τις ασκήσεις θα χάσετε 3 κιλά έως το Πάσχα

Όλοι θέλουμε να είμαστε σε φόρμα αλλά λίγο οι διατροφικές ατασθαλίες λίγο η καθιστική ζωή, μας παρασέρνουν με αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους μας.

Τώρα όμως που είναι άνοιξη και οδεύουμε για το Πάσχα, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια προσπάθεια να αποτοξινωθούμε και να χάσουμε αυτά τα περιττά 2-3 κιλά που πήραμε τους τελευταίους μήνες.

Αν κι εσείς προσπαθείτε να ανακτήσετε την χαμένη σας φόρμα πριν το καλοκαίρι, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε μόνες σας ένα πρόγραμμα ασκήσεων στο σπίτι που βοηθούν να χάσετε έως και τρία κιλά σε 10 ημέρες.

Οι συγκεκριμένες ασκήσεις, είναι για όλο το σώμα και διαρκούν 30 λεπτά. Λόγω της έντασης των ασκήσεων αυξάνεται η καύση λίπους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι για να χάσετε βάρος πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο έλλειμμα θερμίδων. Αυτό σημαίνει ότι η ποσότητα θερμίδων που θα κάψει το σώμα σας πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την ποσότητα θερμίδων που καταναλώνετε.Φροντίστε λοιπόν να ελέγχετε τον αριθμό των θερμίδων που παίρνετε μέσα στην ημέρα και να καίτε περισσότερες θερμίδες, ώστε η καθημερινή σας προπόνηση να είναι πιο αποτελεσματική!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved