Γυμναστική για μαμάδες: Δυναμικό πρόγραμμα Zumba για όλο το σώμα

Πώς θα ξεκινήσετε σήμερα την ημέρα σας; Μα φυσικά κάνοντας Zumba.

Γυμναστική για μαμάδες: Δυναμικό πρόγραμμα Zumba για όλο το σώμα

Η καραντίνα συνεχίζεται και η μαμά σίγουρα χρειάζεται έναν τρόπο για να εκτονώσει όλη αυτή την ενέργεια που κρύβει μέσα της.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τον χορό. Γι' αυτό και σας προτείνουμε να αρχίσετε να γυμνάζεστε βάζοντας στη ζωή σας τη zumba. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστική που έχει κάτι από αερόμπικ και κάτι από χορό.

Αυτό το 30λεπτο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει εκτός από το να εκτονώσετε την ενέργειά σας να γυμνάσετε τα πόδια σας, τα χέρια σας, τους κοιλιακούς σας και να κάψετε λίπος.

Μέσα σε μισή ώρα θα καταφέρετε να γυμνάσετε ταυτόχρονα όλο το σώμα με έμφαση, λόγω των λάτιν ρυθμών, στους γλουτούς και τους κοιλιακούς ενώ θα βελτιώσετε την αντοχή του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονές σας.

Φορέστε άνετα ρούχα, ζητήστε από τα παιδιά σας να σας συνοδεύσουν αν θέλουν, πατήστε play και αρχίστε να γυμνάζεστε. Στο τέλος του προγράμματος θα ανακαλύψετε ότι η zumba δεν θα σας έχει βοηθήσει μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved