4 tips για να μην μένεις διαρκώς ξαπλωμένη λόγω των πόνων της περιόδου

Πώς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τους πόνους περιόδου.

4 tips για να μην μένεις διαρκώς ξαπλωμένη λόγω των πόνων της περιόδου

Πόνοι περιόδου. Κάθε μήνα το ίδιο και το ίδιο. Κουλουριάζεσαι στο κρεβάτι, δεν έχεις όρεξη και κουράγιο να κάνεις τίποτα και γενικώς οι μήνες έτσι κυλούν.

Πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε;

Μείωσε το αλάτι: Καλό θα ήταν για αυτές τις ημέρες να απαρνηθείς τους ξηρούς καρπούς, τις πατάτες τηγανητές και γενικότερα ό,τι περιέχει πολύ αλάτι. Και να πίνεις πολύ νερό. Πολύ. Ακούς;

Aντιστάσου στην υπερβολική καφεΐνη: Εντάξει, δε χρειάζεται να στερηθείς τον πρωινό σου καφέ, απλά μην το παρακάνεις για το υπόλοιπο της μέρας. Ξέρουμε πως πια η καθημερινότητα χαρακτηρίζεται από πολλούς καφέδες στο χέρι, αλλά για αυτές τις ημέρες... συγκρατήσου. Please!

Κάνε λίγο yoga: Εντάξει, δεν εννοούμε να κάνεις όλα αυτά τα ακροβατικά που βλέπεις από τους master του είδους, αλλά υπάρχουν πολλές ασκήσεις που χαλαρώνουν τους μύες. Θα δεις πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα.



Ώρα για λίγη σοκολάτα (Yeahhhh): Οι πόνοι έχουν και τα καλά τους. Για αυτές τις ημέρες, λοιπόν, μπορείς να τσιμπάς με απόλυτη ελευθερία και δίχως τύψεις μερικά κομματάκια μαύρης σοκολάτας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved