Tips για μαμάδες: 15 πρωινά ροφήματα για να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα

Ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την ημέρα με καλή διάθεση.

Tips για μαμάδες: 15 πρωινά ροφήματα για να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα

Για τις περισσότερες γυναίκες η μέρα ξεκινά με έναν γρήγορο καφέ λίγο πριν πάνε τα παιδιά στο σχολείο και στη συνέχεια στη δουλειά τους. Αν εργάζονται από το σπίτι, συνεχίζουν τον καφέ που άφησαν, τρώγοντας κάτι στο πόδι.

Αν ανήκετε κι εσείς στην παραπάνω κατηγορία, καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο καφές, είναι μία από τις επιλογές που έχετε ως πρωινό ρόφημα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμα και μάλιστα κάποιες πιο υγιεινές. Μην ξεχνάτε ότι η καφεΐνη ναι μεν τονώνει την πνευματική λειτουργία και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, αλλά μπορεί να έχει ανεπιθύμητες επιπτώσεις, όπως ευερεθιστικότητα, άγχος και αϋπνία.

Τι μπορείτε να πιείτε το πρωί εκτός από καφέ

Είναι το ο πράσινο τσάι μια καλή εναλλακτική; Το ζεστό νερό με μια φέτα λεμονιού το πρωί ωφελεί; Για να δούμε τι μας συμβουλεύει το bestie.

Τζίντζερ

Το τζίντζερ βοηθά στην καταπολέμηση της κούρασης επειδή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο τζίντζερ στο χυμό ή το smoothie ή να το πιείτε με τη μορφή αφεψήματος.

Μηλόξιδο

Μία ή δύο κουταλιές της σούπας μηλόξιδου είναι ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας καθώς θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε.

Νερό με λεμόνι

Το νερό με το λεμόνι περιέχει περίπου 5% κιτρικό οξύ. Το υγιεινό αυτό ρόφημα είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης C, ριβοφλαβίνης, Οι ειδικοί σε θέματα ευεξίας υποστηρίζουν ότι το νερό με λεμόνι (ζεστό ή κρύο) το πρωί, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για να τονώσει τον μεταβολισμό του.

Δείτε τι άλλο μπορείτε να πιείτε το πρωί εκτός από καφέ στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved