Γυμναστική για μαμάδες: 30 λεπτά flow yoga για ενέργεια (vid)

Νιώθετε εξαντλημένη από την καραντίνα και το lockdown; Τότε η πρωινή flow yoga μπορεί να σας βοηθήσει και να σας γεμίσει ενέργεια.

Γυμναστική για μαμάδες: 30 λεπτά flow yoga για ενέργεια (vid)

Ξέρουμε, είσαι μια μαμά που έχεις κουραστεί την τελευταία χρόνια και ψυχικά και σωματικά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν είσαι μόνη. Εκατομμύρια γυναίκες εκεί έξω νιώθουν κουρασμένες, απογοητευμένες, έχουν μειωμένη όρεξη και πολλές φορές δεν έχουν διάθεση ή ενέργεια να κάνουν τίποτε.

Η flow yoga μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να γυμναστείτε, αλλά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Πρόκειται για ένα συνειδητό τρόπο εκγύμνασης που εξασκεί αρμονικά το σώμα μέσα από έναν συνδυασμό ασκήσεων, στάσεων, αναπνοών και χαλάρωσης.

Η Phyllicia Bonanno δασκάλα και εκπαιδεύτρια yoga δημιούργησε το τριαντάλεπτο αυτό πρόγραμμα για όλες εσάς (και εμάς μαζί) θέλοντας να σας βοηθήσει να νιώσετε δυνατές και γεμάτες ενέργεια.

Τα οφέλη της flow yoga είναι πολλά. Θα νιώσετε το σώμα πιο ελεύθερο, θα χαλαρώσετε, θα αποβάλλετε την ένταση που έχετε, θα δυναμώσει το σώμα σας σταδιακά, θα χαλαρώσει τους σφιγμένους μυς σας και θα αυξήσει την ευλυγισία και την αντοχή σας. Επιπλέον θα δυναμώσει το νευρικό σας σύστημα κα θα σας κάνει πιο ανθεκτικούς στο στρες και το άγχος.

Πατήστε το play, ακολουθήστε το πρόγραμμα της Phyllicia και θα δείτε την ψυχική σας διάθεση να αλλάζει.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved