Γυμναστική για μαμάδες: Η Μορφούλα Ντώνα δείχνει ασκήσεις για νέες μαμάδες

Η Μορφούλα Ντώνα δείχνει ασκήσεις γυμναστικής για μαμάδες!

Γυμναστική για μαμάδες: Η Μορφούλα Ντώνα δείχνει ασκήσεις για νέες μαμάδες

Εδώ και λίγους μήνες η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και νικήτρια του Dancing with the Stars, Μορφούλα Ντώνα, μαζί τον σύζυγό της, Γιάννη Πατλάκα, έγιναν γονείς πριν μερικούς μήνες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, όμως ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. " Όταν μετά από τρία χρόνια δεν το είχαμε καταφέρει (να γίνουν γονείς), αρχίσαμε να ψάχνουμε και ανακάλυψα ότι έχω ενδομητρίωση. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να κάνω μια επέμβαση. Αλλά και μετά την επέμβαση, πάλι δεν κατάφερα να μείνω έγκυος. Έτσι με τον Γιάννη καταφύγαμε στην εξωσωματική. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και ευλογημένο, γιατί με την πρώτη εξωσωματική κατάφερα να μείνω έγκυος, ενώ ξέρω ότι υπάρχουν γυναίκες που ταλαιπωρούνται πολλά χρόνια μέχρι να τα καταφέρουν".

Πλέον, βρίσκεται στο σπίτι της αφιερώνει πολύ χρόνο στον γιο της και δεν σταματά την προπόνηση. Μάλιστα εκτός από τις μαθήτριές της, δίνει συμβουλές σε όλες τις μαμάδες και τους δείχνει πώς μπορούν να γυμναστούν-ξεπιαστούν, στο σπίτι παρέα με το μωρό τους.

Πριν μερικές ημέρες πήρε αγκαλιά τον γιο της και μας έδειξε μερικές από αυτές τις ασκήσεις.

Βάλτε κάτι άνετο, πάρτε το μωρό στα χέρια και κάντε ό,τι κάνει και η Ολυμπιονίκης, Μορφούλα Ντώνα στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CKJKnQqFXHQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί δείτε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές μαμάς και γιου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved