Γυμναστική για μαμάδες: 5 ασκήσεις yoga που καίνε το λίπος στην κοιλιά

Εύκολες ασκήσεις yoga που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι.

Γυμναστική για μαμάδες: 5 ασκήσεις yoga που καίνε το λίπος στην κοιλιά

Οι περισσότερες γυναίκες καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να χάσουν λίπος από την περιοχή της κοιλιάς. Από τους πιο συνηθισμένους λόγους που δυσκολεύονται να χάσουν κοιλιακό λίπος είναι το άγχος και το στρες.



Η κορτιζόλη, η ορμόνη του στρες, παίζει σημαντικό ρόλο στην αποθήκευση του κοιλιακού λίπους.



Επίσης, μια διατροφή πλούσια σε ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αύξηση του λίπους στην κοιλιά, ακόμη και αν μειώσετε τις θερμίδες για την απώλεια βάρους. Προσπαθήστε να μειώσετε τη ζάχαρη, τα κορεσμένα λιπαρά και τους λευκούς επεξεργασμένους υδατάνθρακες, όπως το λευκό ψωμί, τα λευκά ζυμαρικά, το άσπρο ρύζι και οι πατάτες, που αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.



Η διατροφή σας πρέπει να βασίζεται σε άπαχο κρέας, λαχανικά και μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά, όπως αυτά που υπάρχουν στα καρύδια και το αβοκάντο. Αν λοιπόν προσέχετε τη διατροφή σας, αποβάλλετε το άγχος και ξεκινήσετε να γυμνάζεστε θα δείτε σημαντικές διαφορές στο σώμα σας και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς.



Η yoga θεωρείται μια αποτελεσματική μορφή άσκησης, καθώς χαλαρώνει το σώμα και σφίγγει του μυς. Ξεκινήστε λοιπόν να κάνετε αυτές τις πέντε ασκήσεις yoga οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μειώσετε σημαντικά το λίπος στην κοιλιά.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved