Αυτό το smoothie θα σε κάνει να κοιμηθείς ακόμα καλύτερα το βράδυ

Ένταξε αυτό το smoothie στη βραδινή σου ρουτίνα για να έχεις έναν ακόμα καλύτερο ύπνο.

Αυτό το smoothie θα σε κάνει να κοιμηθείς ακόμα καλύτερα το βράδυ

Ο βραδινός ύπνος παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία, την πνευματική διαύγεια και την ευεξία μας. Τις ώρες που κοιμόμαστε, πρέπει να ξεκουραζόμαστε επαρκώς, ώστε το επόμενο πρωί να έχουμε την ενέργεια και τη διάθεση να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Sleep Research, όσοι κοιμούνται επιπλέον ώρες έχουν μειωμένη όρεξη για αλμυρές και γλυκές τροφές, καταναλώνουν λιγότερη ζάχαρη σε καθημερινή βάση και έχουν χαμηλότερο ποσοστό καθημερινής θερμιδικής πρόσληψης από πρωτεΐνες.

Καταλαβαίνουμε συνεπώς ότι ο καλός και επαρκής ύπνος είναι αναγκαίος για την υγεία του οργανισμού μας. Πολλά είναι αυτά που μπορούν να καθορίσουν την ποιότητά του ύπνου μας κι ένα από αυτά είναι η διατροφή.

Εμείς σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σου ένα smoothie, ό,τι πρέπει για να το πιεις λίγο πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ. Δες στο βίντεο που ακολουθεί τα υλικά που θα χρειαστείς αλλά και πώς θα το φτιάξεις και ένταξέ το στη διατροφή σου, σήμερα κιόλας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved