Γυμναστική στο σπίτι: 5λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για όλο το σώμα (vid)

Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε ένα μήνα.

Γυμναστική στο σπίτι: 5λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για όλο το σώμα (vid)

Αν δεν έχετε χρόνο για γυμναστήριο αλλά νιώθετε πιασμένοι, μια καλή και εύκολη λύση είναι η γυμναστική στο σπίτι.

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές ασκήσεις ανάλογα με ποια σημεία του σώματός σας θέλετε να γυμνάσετε αλλά και πώς πρέπει να τις κάνετε για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα 5λεπτο πρόγραμμα με ασκήσεις για όλο το σώμα που μπορούν να κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.

Ξεκινήστε κάνοντας τις απαραίτητες επαναλήψεις και καθώς περνούν οι ημέρες και αυξάνονται οι αντοχές σας μπορείτε να αφιερώνετε 10 λεπτά αντί για 5 λεπτά στις ασκήσεις.

Δοκιμάστε να κάνετε σανίδα για ένα λεπτό. Έτσι, θα γυμνάσετε όλο το σώμα σας, θα ενδυναμώσετε τον κορμό σας και θα βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας. Στηριχτείτε στους αγκώνες, κρατήστε του ώμους σταθερούς, ευθυγραμμίστε τα γόνατα και δώστε έμφαση στους μυς της κοιλιάς.



Οι επιστήμονες τονίζουν διαρκώς ότι όσο πιο προσεκτικοί είμαστε με την υγεία μας, τόσο πιο άνετη, ευτυχισμένη και μεγαλύτερη σε διάρκεια θα είναι η ζωή μας.

Βρείτε λοιπόν αφορμές για να γυμναστείτε ακόμα κι όταν κάνετε δουλειές. Για παράδειγμα ανεβοκατεβείτε τις σκάλες μερικές φορές μέσα στην ημέρα!

Σίγουρα έχετε ακούσει αυτή τη συμβουλή πολλές φορές, όμως καλό θα ήταν να την δοκιμάσετε, καθώς θα τονώσει τα πόδια σας και το καρδιαγγειακό σας σύστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved