Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά κάνοντας καθημερινά ένα 15λεπτο μασάζ (vid)

Πώς μπορείτε να ξεφουσκώσετε και η κοιλιά σας να γίνει επίπεδη; Κάνοντας μασάζ!

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά κάνοντας καθημερινά ένα 15λεπτο μασάζ (vid)

Υπάρχει μια τεχνική μασάζ που βοηθά να ανακουφιστείτε από το φούσκωμα στο στομάχι καθώς και από τις κράμπες της εμμήνου ρύσεως αλλά και τη δυσκοιλιότητα.

Σε μια έρευνα του 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Νοσηλευτικής και Επιστήμης Υγείας στην Ταϊβάν, έδειξε ότι το φούσκωμα στην κοιλιά μειώθηκε αισθητά μετά από καθημερινό μασάζ.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στην έρευνα που υπέφεραν από φούσκωμα και υπερβολική κατακράτηση υγρών, έκαναν μασάζ στο στομάχι για 15 λεπτά, δύο φορές την ημέρα. Μετά από μόλις 3 ημέρες, ανέφεραν μειωμένο φούσκωμα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το μασάζ για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να γίνετε με τους σωστούς τρόπους.

  • Ξεκινήστε το μασάζ κάνοντας απαλές κινήσεις. Εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένες περιοχές της κοιλιάς σας είναι ευαίσθητες, μην ασκείτε πίεση.
  • Οι τοξίνες στο σώμα σας απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του μασάζ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να αυξάνετε την πρόσληψη υγρών, ειδικά νερού, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από τι τοξίνες πιο αποτελεσματικά και γρήγορα.
  • Προσπαθήστε να κάνετε ένα μασάζ 15- 20 λεπτών κάθε μέρα. Μπορείτε να το κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί και (ή) πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.
  • Όσον αφορά τα έλαια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Όταν ρίχνετε το λάδι στα χέρια σας, τρίψτε καλά για να τα ζεστάνετε.
  • Μην κάνετε το μασάζ αμέσως μετά το φαγητό ή εάν έχετε πόνο στο στομάχι ή γρίπη. Εάν κάνετε μασάζ για να ανακουφιστείτε από κράμπες της περιόδου, λάβετε υπόψη ότι αυξάνει τη ροή του αίματος.
  • Πριν δοκιμάσετε θεραπείες στο σπίτι ακόμα και μασάζ είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  • Το μασάζ στην κοιλιά δεν είναι μόνο αποτελεσματικό για την καταπολέμηση του φουσκώματος ή του λίπους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση της δυσφορίας που προκαλείται από προβλήματα όπως δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, αέρια.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς το μασάζ θα βοηθήσει να ξεφουσκώσετε και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved