Τρεις εύκολες ασκήσεις για να χάσετε λίπος στους μηρούς (vid)

Απλές ασκήσεις που μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας στο σπίτι.

 

Τρεις εύκολες ασκήσεις για να χάσετε λίπος στους μηρούς (vid)

Για να χάσει κάποιος κιλά θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή αλλά και ασκήσεις ώστε να έχει άμεσο αποτέλεσμα.

Όμως, υπάρχουν ορισμένα σημεία του σώματος που η συσσώρευση λίπους είναι πιο έντονη έτσι η προσπάθεια πρέπει να είναι πιο στοχευμένη.

Ένα τέτοιο σημείο είναι και τα πόδια, από τους μηρούς μέχρι και τις γάμπες.

Η απώλεια λίπους από ένα συγκεκριμένο σημείο είναι πάντα δύσκολη, αλλά με ορισμένες ασκήσεις που είναι επικεντρωμένες στο συγκεκριμένο σημείο θα δείτε αποτέλεσμα.

Τι μπορείτε να κάνετε για να χάσετε λίπος από τους μηρούς

Συνιστάται πάντοτε η σωστή διατροφή και η γενική άσκηση, αλλά με αυτές τις τρεις απλές ασκήσεις που στοχεύουν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς μηρούς, μπορείτε να αδυνατίσετε, να αποχαιρετήσετε την κυτταρίτιδα και κυρίως να χάσετε πόντους.
Εάν κάνετε αυτές τις ασκήσεις με συνέπεια, είναι πιθανό να χάσετε λίπος κι από άλλα μέρη του σώματός σας!

Τοπικό πάχος και άσκηση

Σύμφωνα με μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Applied Physiology, ενώ η αεροβική γυμναστική (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία) οδηγεί σε μεγαλύτερη απώλεια λίπους σε όλο το σώμα, η προπόνηση αντίστασης (συνδυασμός ασκήσεων που κάνει τους μυς να συσπώνται ως απόκριση σε μια δύναμη που τους ασκείται –π.χ. από βαράκια, λάστιχα ή ακόμη και το ίδιο το βάρος του σώματος) είναι πιο αποτελεσματική για το τοπικό πάχος.

Επίσης, μελέτες τού Γουέλτμαν έχουν υποδείξει ότι και η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) είναι αποτελεσματική για το συσσωρευμένο λίπος συγκεκριμένα στην κοιλιά.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved