Οκτώ εύκολοι τρόποι να μειώσετε το λίπος στη μέση

Πώς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από το λίπος χαμηλά στην πλάτη, δεξιά και αριστερά. 

Οκτώ εύκολοι τρόποι να μειώσετε το λίπος στη μέση

Τα παχάκια γύρω από τη μέση δεν μπορούν να εξαφανιστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όμως, με τις κατάλληλες ασκήσεις και τη σωστή διατροφή μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε οργανισμός αντιδρά με διαφορετικό τρόπο επομένως ίσως χρειαστεί να επιμείνετε λίγο παραπάνω μέχρι να γίνει ορατή η μείωση του λίπους.

Τρόποι να μειώσετε το …σωσίβιο της μέσης

Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το πλευρικό λίπος σε λιγότερο από ένα μήνα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι καθημερινή προπόνηση 5 λεπτών ακολουθώντας παράλληλα ορισμένους κανόνες διατροφής.

Ως γνωστόν ότι οι διατροφικές σας συνήθειες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το βάρος και τη σωματική σας διάπλαση και παρόλο που η άσκηση θα σας βοηθήσει σημαντικά, από μόνη της δεν αρκεί. Χρειάζεται λοιπόν ένας καλός συνδυασμός στοχευμένων ασκήσεων και διατροφής.

Προσοχή στις θερμίδες

Είναι βασικό να παρακολουθείτε τα μεγέθη των μερίδων σας. Μπορεί το πρωί να τρώτε δημητριακά, δεν συνειδητοποιείτε όμως ότι από μια μεγάλη ποσότητα, παίρνετε τις μισές θερμίδες της ημέρας.

Ο έλεγχος των μερίδων και η προετοιμασία των γευμάτων είναι ένας από τους βασικούς λόγους που «παλεύουμε» με το βάρος μας, καθώς συχνά δεν βρίσκουμε χρόνο να ετοιμάσουμε υγιεινά και θρεπτικά γεύματα.

Για παράδειγμα, το λάδι λιναρόσπορου σας δίνει την αίσθηση ότι είστε χορτάτοι οπότε δεν θα νιώσετε την ανάγκη να τρώτε περισσότερο από το κανονικό. Η κατανάλωση αλκοόλ ή ανθρακούχων ποτών επίσης δεν βοηθάει, λόγω των θερμίδων που περιέχουν, ειδικά όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος και να κάψετε περιττό λίπος.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς θα καταφέρετε να μειώσετε το λίπος στη μέση:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved