Δεκαπέντε τρόποι να χάσετε βάρος ενώ κοιμάστε (vid)

Κι όμως, μπορεί να συμβεί.

Δεκαπέντε τρόποι να χάσετε βάρος ενώ κοιμάστε (vid)

Κατά γενική ομολογία η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσει κάποιος κιλά και να παραμείνει υγιής.

Όμως, δεν έχουν όλοι χρόνο να γυμνάζονται ή δεν τους αρέσει η άθληση. Ποιες άλλες εναλλακτικές υπάρχουν λοιπόν, εκτός από τη δίαιτα για να μειώσετε το βάρος σας;

Όπως προκύπτει από μελέτες, ο ύπνος, μπορεί να γίνει σύμμαχός σας στην απώλεια βάρους. Είναι όμως σημαντικό να τηρείτε κάποιους κανόνες, που σχετίζονται με τη διάρκεια και την ποιότητά του.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας τρώγοντας σωστά.

Όταν καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα φαγητού πριν τον ύπνο ή τρώτε αμέσως πριν κοιμηθείτε, το σώμα χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια για τις ανάγκες του μεταβολισμού. Όταν βρίσκεστε στο στάδιο του βαθέως ύπνου, ο εγκέφαλος εκκρίνει την αυξητική ορμόνη. Όταν τρώτε αργά τη νύχτα η αυξητική ορμόνη αποθηκεύει την τροφή την τροφή ως λίπος αντί για καύσιμο.

Κοιμηθείτε σωστά και στην κατάλληλη θερμοκρασία

Ο ύπνος σε ψυχρότερες θερμοκρασίες σας βοηθά να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνταν σε περιβάλλον με θερμοκρασία 18 βαθμούς Κελσίου, έκαψαν κατά 7% περισσότερες θερμίδες συγκριτικά με όσους κοιμούνταν σε θερμότερα υπνοδωμάτια. Ο λόγος είναι ότι το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες για να σταθεροποιήσει τη θερμοκρασία του.

Δείτε με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να κάψετε θερμίδες ενώ κοιμάστε στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved