Δώδεκα τρόποι να χάσετε κιλά αν δεν έχετε χρόνο για γυμναστική (vid)

Δεν σας αρέσει η γυμναστική ή δεν προλαβαίνετε να πάτε γυμναστήριο; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να απαλλαγείτε από τα έξτρα κιλά.

Δώδεκα τρόποι να χάσετε κιλά αν δεν έχετε χρόνο για γυμναστική (vid)

Αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά αλλά δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για άσκηση, μην απογοητεύεστε.

Υπάρχουν εναλλακτικές, όμως θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε ορισμένες καθημερινές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με νέες, πιο υγιεινές.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε χωρίς να …λιώσετε στη γυμναστική.

Διατροφή

Πολλά από τα τρόφιμα που καταναλώνεται ενδέχεται να έχουν πολύ περισσότερη ζάχαρη και συντηρητικά απ’ όσο νομίζετε. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται έξτρα θερμίδες που αυξάνουν το βάρος σας. Διαβάστε καλά τις ετικέτες των τροφίμων και προτιμήστε τα φρέσκα φούρτα και τα λαχανικά.Οι διαιτολόγοι προτείνουν να τρώτε φρούτα στο πρώτο μισό της ημέρας γιατί ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και σας χαρίζουν ενέργεια.

Κρέμες

Αν θέλετε να είστε υγιείς και να χάσετε βάρος, πρέπει να σταματήσετε να καταναλώνετε ξινή κρέμα αλλά και κάθε είδους κρέμες καθώς έχουν πολλά λιπαρά. Το γιαούρτι είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

Ελαφριά γεύματα

Τα ελαφριά γεύματα έχουν πολύ λιγότερες θερμίδες και περιορίζουν το αίσθημα της έντονης πείνας. Επομένως, μην ξεχνάτε να τρώτε μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε αναλυτικά με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να πετύχετε την απώλεια των κιλών που επιθυμείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved