Δώδεκα ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να κάψετε λίπος

Αφιερώστε λίγο χρόνο καθημερινά κάνοντας αυτές τις ασκήσεις και θα δείτε διαφορά στο σώμα σας.

Δώδεκα ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να κάψετε λίπος
pexels.com

Για να κάψετε λίπος, πέρα από μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, θα πρέπει να κάνετε στοχευμένες ασκήσεις.

Οι ασκήσεις ευελιξίας βοηθούν στη βελτίωση του μεταβολισμού, της κυκλοφορίας του αίματος, ακόμη και της δημιουργίας μυών. Παράλληλα, βελτιώνουν τη στάση του σώματός σας δείχνοντας σας ψηλότερη!

Μπορείτε να γυμνάσετε όλους τους κοιλιακούς μυς ενώ ορισμένες από αυτές τις ασκήσεις μειώνουν και τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Για παράδειγμα , η άσκηση γέφυρα είναι γνωστή για την τόνωση και τη διαμόρφωση των γλουτών. Είναι μια απλή άσκηση που ενεργοποιεί και γυμνάζει τους κοιλιακούς ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει γλουτούς, γοφούς και ραχιαίους. Ανακουφίζει επίσης την πλάτη από τους πόνους ενώ το σώμα αποκτά μεγαλύτερη ευλυγισία.

Μια εξίσου καλή άσκηση είναι το τέντωμα των εσωτερικών και εξωτερικών μηρών. Εάν δεν είστε πολύ ευέλικτοι αρχικά θα δυσκολευτείτε αλλά καθώς θα περνάει ο καιρός αυτό θα αλλάξει.

Η άσκηση Torso Twist στοχεύει στην πλάτη και τους κοιλιακούς ενώ οι ασκήσεις τρικέφαλου βοηθούν παράλληλα την πλάτη, τους ώμους ακόμη και τους κοιλιακούς σας.

Η κλασική άσκηση κοιλιακών είναι ένας καλός τρόπος για να γυμνάσετε το στομάχι σας. Παράλληλα, μειώνει την περιφέρειά σας.

Ακόμα και αν δυσκολεύεστε στην αρχή, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Μέρα με τη μέρα οι αντοχές σας θα είναι μεγαλύτερες και θα μπορείτε να κάνετε περισσότερες επαναλήψεις.

Δείτε όλες τις ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος, στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved