Με αυτό το ρόφημα θα αποκτήσετε επίπεδο στομάχι (vid)

Δοκιμάστε το για μια εβδομάδα, δύο φορές την ημέρα και θα δείτε σύντομα διαφορά.

Με αυτό το ρόφημα θα αποκτήσετε επίπεδο στομάχι (vid)

Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι χωρίς δίαιτα και άσκηση;

Το bright side προτείνει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε το στομάχι σας να είναι επίπεδο χωρίς να νιώθετε πρήξιμο ή φούσκωμα. Ποιος είναι αυτός;
Το τζίντζερ!

Το τζίντζερ, γνωστό και ως πιπερόριζα, είναι το μπαχαρικό που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Zingiber officinale. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική χάρη στην ιδιαίτερη και ελαφρώς πικάντικη γεύση του, αλλά και ως γιατροσόφι για ποικίλες ενοχλήσεις, όπως οι πόνοι στο σώμα και η ναυτία.

Επίσης, διευκολύνει και την απώλεια των περιττών κιλών, σύμφωνα με μελέτη του 2013 στην επιθεώρηση Metabolism. Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν ζεστό νερό με τζίντζερ μετά το πρωινό τους γεύμα ένιωθαν πιο χορτάτοι μέσα στην ημέρα κι έτσι λάμβαναν συνολικά μικρότερο αριθμό θερμίδων από τα γεύματά τους.

Εάν λοιπόν δεν έχετε χρόνο ή δεν σας αρέσει η γυμναστική όμως θέλετε να έχετε ένα επίπεδο στομάχι, τότε το ρόφημα με τζίντζερ θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.

Πώς θα το φτιάξετε

Τρίψτε 1,5 κουταλιά του γλυκού από τη ρίζα του φυτού. Τοποθετήστε σε ένα σκεύος τέσσερα φλιτζάνια νερό και αφήστε το να βράσει και προσθέστε το τζίντζερ στο νερό και ανακατέψτε. Αφήστε το νερό να «τραβήξει» το τζίντζερ για 5-10 λεπτά και σουρώστε το ρόφημα για να απομακρύνετε τα κομμάτια του τζίντζερ
Μπορείτε να απολαύστε το ρόφημα είτε ζεστό είτε κρύο. Επειδή η γεύση του τζίντζερ είναι αρκετά έντονη, μπορείτε να προσθέσετε στο ρόφημα λίγο λεμόνι ή μέλι.



Πιείτε το ρόφημα μετά από κάθε γεύμα τουλάχιστον 2 ή 3 ακόμη φορές την ημέρα. Συνδυάστε το με μια υγιεινή διατροφή και ελαφριές ασκήσεις και μετά από μία εβδομάδα δείτε σημαντική διαφορά στο στομάχι σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved