Viral βίντεο αποδεικνύει πόσο δυνατά είναι τα σώματα των μαμάδων

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με πρωταγωνίστρια μία 38χρονη μητέρα δύο παιδιών. 

Viral βίντεο αποδεικνύει πόσο δυνατά είναι τα σώματα των μαμάδων

Η Nicole Clemens είναι μία μαμά δύο παιδιών και πριν μερικούς μήνες μία ανάρτησή της, την έκανε viral στο διαδίκτυο.

Mε αφορμή ένα μάθημα ενόργανης της κόρης της, η 38χρονη μητέρα θυμήθηκε τις γυμναστικές επιδείξεις που έκανε και η ίδια ως παιδί και απέδειξε ότι το σώμα δεν ξεχνά τόσο εύκολα, ακόμα και μετά από δύο τοκετούς. Mάλιστα από ότι φαίνεται γίνεται πιο δυνατό από ποτέ.

Η Nicole, παρά το φόβο της, έκανε μία εντυπωσιακή κίνηση ενόργανης την οποία και απαθανάτισε με την κάμερά της. Έπειτα ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο Τwitter γράφοντας:

«Είμαι απίστευτα περήφανη για τον εαυτό μου και επειδή ξέρω ότι έχω και κάποια παραπάνω κιλά, σας παρουσιάζει τον εαυτό μου, μία 38χρονη μητέρα και δασκάλα, να κάνω αυτό που φοβόμουν όταν ήμουν 14 ετών».

Μέσα σε μερικές μέρες το βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Nicole συγκέντρωσε πάνω από 4,5 εκατομμύρια views και οι χρήστες του Twitter πραγματικά την λάτρεψαν.

Η ίδια μίλησε στο Mother.ly για την ανάρτησή της και εξήγησε γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το βίντεό της:

«Νομίζω ότι κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο να είσαι απλά.. άνθρωπος και ο κόσμος αναζητά τέτοια περιστατικά που του το θυμίζουν. Απλά τυγχάνει να είμαι εγώ αυτή που το έκανε αυτή τη φορά. Είναι τέλειο, αλλά και περίεργο ταυτόχρονα».

Επιπλέον, η 38χρονη μητέρα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει και το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε, η κίνηση που κάνει στο βίντεο τη φόβιζε πολύ όταν ήταν έφηβη:

«Κάποια πράγματα είναι φυσιολογικό να σε φοβίζουν, αλλά θα πρέπει έτσι και αλλιώς το κάνεις. Κάνοντας μονάχα ό,τι είναι εύκολο για σένα, δε θα βελτιωθείς ποτέ. Το ίδιο προσπαθώ να περάσω και στους μαθητές μου αλλά και να το εφαρμόσω και στη δική μου ζωή. Αυτό το βίντεο είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα.»

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved