Υπέροχα πορτραίτα θηλασμού υμνούν τη δύναμη της μητρότητας (pics)

Φωτογραφίες θηλασμού που όμοιές τους δεν έχουμε ξαναδεί.

Υπέροχα πορτραίτα θηλασμού υμνούν τη δύναμη της μητρότητας (pics)

Ο θηλασμός είναι όμορφος, αλλά μπορεί επίσης να είναι πραγματικά μοναχικός και δύσκολος. Την πολυπλοκότητα του θηλασμού θέλησε και η φωτογράφος Sophie Harris-Taylor να απαθανατίσει μέσα από τη δουλειά της και τη σειρά των πορτρέτων της, Milk.

«Η ανταπόκριση από τη μέρα που το έργο αυτό βγήκε τον περασμένο μήνα ήταν πραγματικά θετική και είχε αρκετή δημοσιογραφική κάλυψη - συμπεριλαμβανομένης της (Βρετανικής) Vogue», ανέφερε η Harris-Taylor σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι «ήταν υπέροχο» να ακούει από μητέρες που έβλεπαν τους εαυτούς τους να αντανακλώνται μέσα από τις φωτογραφίες της.

«Αυτός δεν είναι ένας οδηγός για το θηλασμό, αλλά ελπίζω ότι οι γυναίκες που έχουν θηλάσει ή που συγκεκριμένα θηλάζουν, μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνες. Κάποιοι θεωρούν "αηδία" μια γυναίκα να θηλάζει δημόσια. Υποθέτω ότι τα γυναικεία στήθη έχουν ταυτιστεί με τη σεξουαλικότητα και στην πραγματικότητα έχουμε ξεχάσει γιατί δημιουργήθηκαν και για ποιο σκοπό. Άρα ίσως είναι καλύτερο να δείξουμε κάτι που είναι τόσο φυσικό με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια από αυτή που συνηθίζαμε να βλέπουμε...».

Στον προσωπικό της ιστότοπο sophieharristaylor.com που έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της η φωτογράφος σχολιάζει: «Πριν αποκτήσω τον γιο μου, όπως πολλές άλλες γυναίκες, είχα μια εξιδανικευμένη αλλά ίσως μία μη ρεαλιστική προσδοκία για θηλασμό Οι εικόνες που έβλεπα έτειναν να αντιπροσωπεύουν το θηλασμό με αρκετά γενικό και μη ενημερωτικό τρόπο. Ήθελα να ανοίξω μια συνομιλία - όχι υπέρ ή κατά, απλά μια πιο ειλικρινή συνομιλία, γύρω από το θέμα αυτό. Αφήνοντας τις μαμάδες να μοιραστούν την ιστορία τους στην άνεση των σπιτιών τους»

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες που απαθανάτισε με τον φακό της η Harris-Taylor για τη σειρά Milk.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved