Εννέα ιδέες για ευφάνταστα πιάτα με ομελέτα - Θα τα λατρέψει κάθε παιδί (pics)

Ιδέες για απίθανα και παιχνιδιάρικα πιάτα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα με υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας.

Εννέα ιδέες για ευφάνταστα πιάτα με ομελέτα - Θα τα λατρέψει κάθε παιδί (pics)

Μπορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες να κινούμαστε εκτός σπιτιού πιο ελεύθερα, ο χρόνος όμως στο σπίτι παραμένει αρκετός και είναι ευκαιρία το διάστημα αυτό να ασχοληθούμε με τη διατροφή και το φαγητό των παιδιών λίγο παραπάνω.

Τα παιδιά λατρεύουν τις πολύχρωμες εικόνες, τα παιχνίδια και τα ζωάκια και αυτή τους η αγάπη μπορεί να μας εμπνεύσει για να φτιάξουμε ευφάνταστα και παιχνιδιάρικα πιάτα.

Τα αυγά είναι από τις τροφές που συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινή διατροφή των παιδιών. Αντί λοιπόν να τους σερβίρουμε ένα αυγό βραστό ή μία απλή ομελέτα, μπορούμε να παίξουμε με τη διακόσμηση του πιάτου τους και να δημιουργήσουμε υπέροχα και πρωτότυπα πιάτα αξιοποιώντας λαχανικά και άλλα υλικά που έχουμε σπίτι. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με το αποτέλεσμα και θα απολαύσουν το γεύμα τους ακόμα περισσότερο.

Στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ιδέες για να μετατρέψετε ένα απλό πιάτο με ομελέτα σε έργο τέχνης. Δεν είναι τόσο δύσκολο ή χρονοβόρο όσο νομίζετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας και... φαντασία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved