Ιδέες για εντυπωσιακές σοκολατένιες τούρτες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι (pics)

Έχετε εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας γενέθλια τις επόμενες μέρες; Φέτος δοκιμάστε να φτιάξετε την τούρτα με τα χεράκια σας.

Ιδέες για εντυπωσιακές σοκολατένιες τούρτες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι (pics)

Η ημέρα των γενεθλίων είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τον καθέναν, πόσο μάλλον για τα παιδιά. Κάθε χρόνο περιμένουν πώς και πώς να σβήσουν την τούρτα, να καλέσουν τους φίλους και συγγενείς τους και να πάρουν δώρα κάθε λογής.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, που η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει, αυτή η ημέρα είναι πολύ πιο διαφορετική από ότι συνήθως. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα τα γενέθλια μικρών και μεγάλων γιορτάζονται στο σπίτι, χωρίς τα συνηθισμένα πάρτι και οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Αυτός όμως δεν είναι λόγος να μην κάνουμε την μέρα αυτή όσο πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή μπορούμε και ένας τρόπος είναι να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική τούρτα. Η σοκολάτα αρέσει στους πάντες και μία σοκολατένια τούρτα με ιδιαίτερη διακόσμηση σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τις πιο λαχταριστές σοκολατένιες τούρτες που κυκλοφορούν στο Instagram. Δείτε τις παρακάτω, πάρτε ιδέες και φτιάξτε τη δική σας σπιτική τούρτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved