#Μένουμε_Σπίτι: Οι εντυπωσιακές δημιουργίες αυτής της μαμάς στην καραντίνα θα σας εμπνεύσουν (pics)

Μαμά μετατρέπει το πάτωμα της αυλής της σε πίνακα ζωγραφικής και φτιάχνει τις πιο απίθανες δημιουργίες με τις κόρες της. 

#Μένουμε_Σπίτι: Οι εντυπωσιακές δημιουργίες αυτής της μαμάς στην καραντίνα θα σας εμπνεύσουν (pics)

Οι μέρες καραντίνας συνεχίζονται και καλούμαστε να επιστρατεύσουμε όλη τη φαντασία και την όρεξή μας για να περάσουμε όμορφο και δημιουργικό χρόνο εντός σπιτιού.

Η Stacy Lazzara είναι μία μαμά από το Illinois και όπως όλοι μας στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, τις τελευταίες εβδομάδες μένει στο σπίτι με τα παιδιά. Οι κόρες της είναι τεσσάρων και επτά χρονών και η Stacy βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να τις απασχολήσει τις μέρες της καραντίνας.

Η μαμά μετέτρεψε το πάτωμα στην αυλή του σπιτιού της σε πίνακα και έφτιαξε μαζί με τις κόρες τις απίθανες ζωγραφιές χρησιμοποιώντας κιμωλίες. Η αυλή του σπιτιού μεταμορφώθηκε σε βυθό της θάλασσας, σε ουρανό, σε πίστα σλάλομ, σε δάσος και σε ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και τα δύο κορίτσια πόζαραν στα μοναδικά αυτά σκηνικά, πάντα με την κατάλληλη αμφίεση.

H Stacy ανέβασε τις φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας ότι με φαντασία και όρεξη μπορούμε να δημιουργήσουμε απίθανα πράγματα. Δείτε κάποιες από τις συναρπαστικές εικόνες που ανέβασε η Stacy στο Instagram της και εμπνευστείτε!

Εάν και εσείς έχετε ξεμείνει από ιδέες για το πώς να απασχολήσετε τα παιδιά στο σπίτι, πάρτε κιμωλίες και ακολουθήστε το παράδειγμα της Stacy! Ακόμα και αν δεν έχετε αυλή, δοκιμάστε να δημιουργήσετε τις δικές σας ζωγραφιές στο πάτωμα του μπαλκονιού ή ακόμα και σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @stacylazzara

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved