#Mένουμε_σπίτι: Μαμά στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για τον κορονοϊό - Δείτε φώτο (pics)

Θέλει με το μήνυμά της να εμψυχώσει όλες τις μαμάδες.

#Mένουμε_σπίτι: Μαμά στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για τον κορονοϊό - Δείτε φώτο (pics)

Πολλές χώρες βρίσκονται σε καραντίνα, πόλεις έχουν «νεκρώσει» και ο υποχρεωτικός εγκλεισμός στο σπίτι είναι η μοναδική λύση προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν ειδικά όταν κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει.

Όμως είναι αναγκαία γι΄αυτό και πρέπει να βρούμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε για να περάσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η Desiree Fortin, γνωστή ως theperfectmom μητέρα τριδύμων, παραμένει κι αυτή στο σπίτι όπως όλοι μας, και γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να απασχολείς τα παιδιά αποφεύγοντας τη γκρίνια και τους τσακωμούς.

Όμως θέλει να είναι αισιόδοξη και να προσδοκά στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν. Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ένα μήνυμα με αποδέκτες όλες τις μαμάδες ( κυρίως):

« Θα ήθελα να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουμε κάθε μητέρα σε αυτή την σκ@@@νια περίοδο.

Σε όλες εμάς που κάνουμε ότι μπορούμε, που σκεφτόμαστε τα πιο απίθανα πράγματα για να απασχολήσουμε τα παιδιά, που τους δίνουμε καραμέλες για πρωινό προκειμένου να …επιβιώσουμε.

Η ώρα της τηλεόρασης αναδεικνύεται ζωτικής σημασίας (ζω για την ώρα που βλέπουν ταινίες).

Αυτές είναι οι μαμάδες που μάχονται και επιβιώνουν.

Κάνε λοιπόν ό, τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις την ηρεμία και τη χαρά, δημιουργώντας στη διάρκεια αυτού του περίεργου χρόνου.

Όσο για όλες τις μαμάδες που αισθανόμαστε ότι χάσαμε το μυαλό μας λόγω της καραντίνας και του αποκλεισμού, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και όλα θα πάνε καλά».

Ανάρτησε μάλιστα και δύο φωτογραφίες που με πολύ χιούμορ δείχνει πώς είναι η ζωή της πριν και μετά την εμφάνιση του κορονοϊού. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved