Η απίστευτη ιστορία μιας μαμάς με τις τρεις εγκυμοσύνες και τα έξι παιδιά (pics)

Σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά.

Η απίστευτη ιστορία μιας μαμάς με τις τρεις εγκυμοσύνες και τα έξι παιδιά (pics)

H ιστορία της Lucia είναι ξεχωριστή. Με τον σύζυγό της δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Όταν έμεινε έγκυος έμαθε ότι περιμένει αγόρι. Ενθουσιάστηκαν τόσο η ίδια και ο άντρας της και ανυπομονούσαν να γεννηθεί.

Ακολούθησε όμως και δεύτερη εγκυμοσύνη. Αυτή τη φορά περίμενε δίδυμα αγόρια! Το σοκ ήταν μεγάλο. Στη θέα και μόνο του υπέρηχου δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν νευρικά.

Η έκπληξη όμως, ήρθε με την τρίτη εγκυμοσύνη και τα τρία παιδιά, όλα κορίτσια! Δεν μπορούσαν καν να αντιδράσουν. Έμειναν άφωνοι, κοιτάζοντας απλά τον υπέρηχο. Όλο αυτό φάνταζε τόσο σουρεαλιστικό.

Οταν οι τρίδυμες γεννήθηκαν, η οικογένεια της Lucia μεγάλωσε ξαφνικά. Αναγνωρίζει ότι η ζωή της θα ήταν πολύ δύσκολη με έξι παιδιά αν δεν είχε τη βοήθεια της μητέρας της. Ωστόσο όπως επισημαίνει, το κλειδί προκειμένου να «μη χάσει τη μπάλα» είναι η σωστή οργάνωση.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνά σχεδόν ποτέ απαρατήρητη όταν βγαίνει για βόλτα με τα παιδιά της, και ειδικά τις τρίδυμες. Οι περαστικοί συνήθως θέλουν να φιλήσουν τις μικρές ή να τις αγγίξουν ενώ η ίδια καλείται να απαντά σε ερωτήσεις, όπως «ήταν στον ίδιο σάκο;», « πώς τα καταφέρνεις;», κ.ο.κ.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από την όμορφη οικογένειά της

Φωτογραφίες: Facebook , childexpressions.photography, www.boredpanda.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved