Νέα μαμά μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες της εμπειρίες με το 2 μηνών μωρό της (pics)

Η Margaret Chapman απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον γιο της Calvin, πριν από δυο μήνες.

Νέα μαμά μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες της εμπειρίες με το 2 μηνών μωρό της (pics)

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη δύο μηνών! Αισθάνομαι σαν να ήταν μόλις πριν από ένα μήνα που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει η Margaret.

Για κάθε γυναίκα η πρώτη φορά που βιώνει τη χαρά της μητρότητας είναι μοναδική εμπειρία, γεμάτη νέα, πρωτόγνωρα συναισθήματα και πολλές πολλές εκπλήξεις!

«Ο Calvin αλλάζει κάθε μέρα. Μαθαίνει πιο γρήγορα από ότι μπορούσαν να προβλέψω. Ο Cal αγαπά να παίζει με τα χέρια του, αγαπά να χορεύει με μουσική και από την περασμένη εβδομάδα κοιμάται όλη τη νύχτα! Έχει διπλασιάσει το βάρος του και έχει ψηλώσει 4 ίντσες.

Είμαι ευγνώμων και για έναν άλλον λόγο: Ο Cal μεγαλώνει με έναν καταπληκτικό μπαμπά. Δεν υπάρχει για μένα μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση να βλέπω αυτούς τους δύο μαζί.

Η οικογένεια σημαίνει τα πάντα για μένα. Ο Calvin γνώρισε ήδη τον παππού του – κρίμα που δεν μπόρεσε να γνωρίσει και τον προπάππου του, το δικό του όνομα πήρε.

Το… χάος του πρώτου μήνα ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν για να μπορέσω να διαχειριστώ τα πάντα. Τώρα πια έχουμε βρει έναν ρυθμό. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν τον άγγελο. Το γλυκό του χαμόγελο κάνει τον κόσμο μου φωτεινότερο».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Margaret και του μικρού Calvin.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved