Νέα μαμά γυμνάζεται παρέα με το μωρό της και μας εξηγεί γιατί αυτό είναι σημαντικό (pics)

H Danielle είναι μια νέα μαμά. Μέσα από το δικό της παράδειγμα μας εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να αθλούμαστε και να προσέχουμε τη διατροφή μας, όχι μόνο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τη γέννα.

Νέα μαμά γυμνάζεται παρέα με το μωρό της και μας εξηγεί γιατί αυτό είναι σημαντικό (pics)

«Ξέρω ότι πολλές μαμάδες περιμένουν μέχρι τα μωρά τους να πάνε για ύπνο για να αθληθούν, αλλά εμένα μου αρέσει πραγματικά να γυμνάζομαι όταν το κοριτσάκι μου είναι ξύπνιο και με παρακολουθεί.

Όταν βλέπω τα μάτια της να ακολουθούν τις κινήσεις μου μου δίνουν κίνητρο για να προσπαθήσω πιο σκληρά. Θέλω να μάθει τι θα πει σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Μιλάω μαζί της και της εξηγώ γιατί η φροντίδα του σώματός μας είναι ένα δώρο και όχι μια τιμωρία.

4 εβδομάδες! 4 εβδομάδες αφοσίωσης, συνέπειας και σκληρής δουλειάς. 4 εβδομάδες ενέργειας και δύναμης. 4 εβδομάδες αγάπης για τον εαυτό μου και χαράς. Όλα τα παντελόνια που είχαν πριν την εγκυμοσύνη μου κάνουν και πάλι!

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε καλή κατάσταση. Νιώθω δυνατή και έτοιμη να επιστρέψω στην εργασία μου. Δεν είμαι σούπερ μαμά. Πριν από 3 μήνες πίστευα ότι θα μείνω για πάντα με τις πιτζάμες.

Αν και πολυάσχολη πια προσπαθώ, εκτός από την άσκηση, να τρώω και υγιεινά γεύματα. Μου παίρνει λίγα λεπτά να φτιάξω έναν χυμό ή ένα υγιεινό σνακ και μου δίνει όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζομαι για την ημέρα (πολύ σημαντικό ενώ θηλάζω).

Εσείς, πού θέλετε να είστε 4 εβδομάδες από τώρα;».

Δείτε στις φωτογραφίες την Daniel να γυμνάζεται παρέα με τη μικρή κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved