Χριστούγεννα με την οικογένεια και έτσι θα κάνουμε πιο μαγική την καθημερινότητά μας

Οι γιορτές θέλουν ξεχωριστές στιγμές με τα παιδιά μας, αλλά και… ταινίες για όλη την οικογένεια, με τη δωρεάν προσφορά της ΕΟΝ!

Χριστούγεννα με την οικογένεια και έτσι θα κάνουμε πιο μαγική την καθημερινότητά μας

Μαγεία, παιχνίδι, λάμψη, γέλια. Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που τα παιδάκια μας περιμένουν με ενθουσιασμό, όσο τίποτε άλλο. Μεταξύ μας, κι εμείς το ίδιο. Για να μην αναφέρουμε ότι λίγο τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι βραδιές ταινίας στο στολισμένο σαλόνι, οι βόλτες και οι ξέγνοιαστες στιγμές με οικογένεια και φίλους, λίγο το ότι δεν ακούγεται το ξυπνητήρι για το σχολείο, δεν θέλει και πολύ για να ευχόμαστε, μικροί και μεγάλοι, να κρατούσαν περισσότερο καιρό οι γιορτές.

Ως γονείς, θέλουμε να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδιά μας και τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό. Έτσι, τρέχουμε να φέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι μας, ακόμα και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη (ναι, υπάρχει!).

Βέβαια, επειδή δεν γίνεται να έρχεται κάθε μέρα, φροντίζουμε τουλάχιστον να δημιουργούμε μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα και να κάνουμε σε χαλαρούς ρυθμούς περισσότερα πράγματα μαζί, ώστε να έχουν τα παιδιά όμορφες αναμνήσεις για χρόνια. Και τι πιο χαλαρό από το να βλέπουμε μαζί ταινίες για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά;

Ταινίες για όλη την οικογένεια υπάρχουν πολλές. Ξεχωριστές ταινίες όμως, λίγες. Θα λέγαμε ότι είναι δύσκολο να ψάξουμε να τις βρούμε, αλλά θα λέγαμε ψέματα και δεν θα το κρατήσουμε μυστικό: Έχουμε βρει την πλατφόρμα που έχει όλες τις ταινίες που αναζητάμε (και ακόμα περισσότερες), ακούει στο όνομα ΕΟΝ (ευχαριστούμε Nova!) και, ναι, έχει τόσο πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, που τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να διαρκούν 12 μήνες, για να το απολαύσουμε όλο.

Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να κάτσουμε όλοι μαζί στον καναπέ, να πάρουμε κουβερτούλα, υγιεινά σνακ και να πατήσουμε το play.

Ναι, αλλά τι να δούμε;

Αρχικά, περιμένουμε πώς και πώς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς τότε η ΕΟΝ έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Puss in Boots: Last Wish». Τι καλύτερο από movie night πριν το οικογενειακό τραπέζι για το ρεβεγιόν;

Αν σου φαίνεται ότι η μέρα αυτή αργεί, σε καταλαβαίνουμε και θα σου πούμε ότι έχεις και άλλες επιλογές πριν την 31η Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, από τις 15 Δεκεμβρίου έρχεται στην ΕΟΝ το πολυαγαπημένο μας γιορτινό pop up κανάλι Νova Christmas, το οποίο θα μας βάλει ακόμα περισσότερο σε Christmas mood οικογενειακώς!

nova-2.png

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε 45 ταινίες για όλη την οικογένεια. Μάλιστα, δεν θα προβάλλεται μόνο μία ταινία κάθε μέρα, αλλά τρεις ταινίες back to back! Σημειώνουμε ήδη και τις ώρες προβολών: Στις 18.35 θα προβάλλονται ταινίες κινουμένων σχεδίων, στις 20.15 θα μεταδίδονται οικογενειακές ταινίες, ενώ στις 22.10 θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Και κάπως έτσι, τα βράδια μας θα γίνονται όλο και πιο μαγικά!

Και αν τα παιδάκια μας είναι λίγο πιο μικρά και δεν έχουν πάει ακόμα σχολείο, να σου πούμε πως ούτε εκείνα θα μείνουν παραπονεμένα. Βλέπεις, τα Boxsets της ΕΟΝ Οn Demand φέρνουν στις οθόνες μας τα «CoComelon: Animal Time» και «CoComelon: Dance Party» -και είμαστε σίγουρες ότι θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.

nova-3.jpg

Μήπως, τελικά, η Nova είναι ο δικός μας Άγιος Βασίλης;

Μακάρι να μπορούσαμε να αναφέρουμε όλες τις ταινίες που θα δούμε στην ΕΟΝ αυτές τις γιορτές -αλλά θα χρειαζόταν αρκετή ώρα και scrolling. Το σίγουρο είναι ότι το πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρει η πλατφόρμα της Nova, είναι τόσο γεμάτο, που δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε με τα παιδάκια μας. Να αναφέρουμε απλώς ότι συνολικά υπάρχουν περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών που διατίθενται και On Demand, ενώ το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Και επειδή τα Χριστούγεννα γινόμαστε και εμείς παιδιά, αρχίζουμε να πιστεύουμε και στη μαγεία τους -και η Nova είναι μάλλον ο δικός μας Άγιος Βασίλης, καθώς μας κάνει ένα μοναδικό δώρο: τη δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της ΕΟΝ για όλους και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έως τις 10 Ιανουαρίου, εντελώς δωρεάν! Τι σημαίνει αυτό; Αν έχουμε ΕΟΝ, αλλά όχι το πλήρες περιεχόμενό της, τώρα θα έχουμε πρόσβαση και στο υπόλοιπο περιεχόμενο αυτόματα. Αν δεν έχουμε καθόλου ΕΟΝ, και πάλι θα έχουμε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο -και μάλιστα, χωρίς να υπάρχει κάποια δέσμευση.

Φυσικά, μπορούμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες παιδικές και οικογενειακές ταινίες και μετά τις 10 Ιανουαρίου, αρκεί να μπούμε στο nova.gr και να επιλέξουμε το πρόγραμμα ΕΟΝ ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που ταιριάζει στην οικογένειά μας.

Μπες κι εσύ τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο που κάνει τα Χριστούγεννα με τα παιδάκια σου ακόμα πιο φωτεινά και μαγικά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved