Στιγμιότυπα τοκετού: Οι φωτογραφίες της ταλαντούχας Monet Nicole

Πέντε φωτογραφίες από μία γέννα στο σπίτι. 

Στιγμιότυπα τοκετού: Οι φωτογραφίες της ταλαντούχας Monet Nicole

Μαμά με το νεογέννητο μωρό της αγκαλιά.

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι των όσων έχει ζήσει στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CuVmyDStuho/

Η ίδια θεωρεί ότι τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική που αλλάζει όποια γυναίκα τη βιώνει και αυτό ακριβώς θέλει να αναδείξει μέσα από τις φωτογραφίες της. Οι φωτογραφίες της Monet ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την αυθεντική ομορφιά της γέννας, ένας όμως ακόμα λόγος που οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 160 χιλιάδες είναι ότι μέσα από την κάθε της ανάρτηση μοιράζεται ιστορίες μαμάδων και εμπειρίες που έχει ζήσει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Ctuqi7fpcXi/

Πρόσφατα μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες ενός τοκετού που είχε φωτογραφίσει τον περασμένο Μάη. Η μαμά γέννησε στο σπίτι έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, εύκολα, αβίαστα και όπως λέει και η ίδια η φωτογράφος η γέννα στο σπίτι ακόμα και όταν είναι η πρώτη, δεν είναι κάτι ανέφικτο.

«Η πρώτη σου γέννα μπορεί να γίνει στο σπίτι. Μπορείς να καλέσεις τη μαία και τον γιατρό σου στο σπίτι και μετά να συνειδητοποιήσεις ότι η διαστολή σου έχει φτάσει τα 10 εκατοστά. Μπορεί αν χρειαστεί να σπρώξεις και το μωρό να βγαίνει ανάποδα. Μπορείς να χαμογελάς και να γελάς και ταυτόχρονα να κάνεις όλη τη σκληρή δουλειά της γέννας. Αυτή γυναίκα που έγινε για πρώτη φορά μαμάς πραγματικά τα κατάφερες περίφημα στον τοκετός της στο σπίτι τον περασμένο Μάιο. Το χαμόγελο και η δύναμή της, ακόμα μου παίρνουν την καρδιά.»

Η Monet δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες που τράβηξε εκείνη την ημέρα. Όσα περιγράφει παραπάνω αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ιδού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved