Μαμά γέννησε το 7ο παιδί της και μία φωτογράφος απαθανάτισε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα

Υπέροχες φωτογραφίες τοκετού από την Monet Nicole.

Μαμά γέννησε το 7ο παιδί της και μία φωτογράφος απαθανάτισε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα
Insatgram / monetnicolebirths

H Monet Nicole είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού με πολλά χρόνια εμπειρίας. Έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες και το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πλούσιο portfolio με ιδιαίτερες φωτογραφίες τοκετού στο σπίτι, στο νερό, φυσιολογικού τοκετού, τοκετού με καισαρική.

https://www.instagram.com/p/Cnc5rpMNajh

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά της γέννας, είναι ρεαλιστικές και αναδεικνύουν όλα όσα νιώθει μία μαμά και ένας μπαμπάς τις στιγμές εκείνες.

https://www.instagram.com/p/CkwbKBUr61b

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όμως, μοιράζεται συχνά και σκέψεις και εμπειρίες της.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της έγραψε για την 7η γέννα μίας μαμά. Η Monet ήταν παρούσα και στη γέννηση του 5ου και του 6ου παιδιού της οικογένειας και όπως λέει, για ακόμα μία φορά συνειδητοποίησε πόσο αλήθεια είναι ότι καμία γέννα δεν μοιάζει με καμία άλλη.

«Πρώτο ή έβδομο παιδί… παραμένει ένα ιδιαίτερο ταξίδι. Με αναμονή και λαχτάρα. Με σκληρή δουλειά και χαρά. Αυτή η οικογένεια ήταν μία από τις πρώτες που δούλεψα ως φωτογράφος γέννας και είχα τη χαρά να απαθανατίσω τη γέννηση του πέμπτου, του έκτου και τώρα του έβδομου μωρού τους.

Όπως πολλές ακόμα μαμάδες που έχουν πολλά παιδιά, ήρθε στο κέντρο τοκετού γνωρίζοντας ότι ο τοκετός ήταν κοντά. Νομίζω ότι όσο περισσότερα παιδιά έχεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να διακρίνεις εκείνα τα πρώτα σημάδια. Κάθε μέρα και ώρα μπορεί να συμβεί και μετά απλά ξέρεις ότι το μωρό δεν είναι μακριά. Η περίοδος της αναμονής μπορεί να είναι πολύ έντονη απλά ξέρεις πόσο γρήγορα θα περάσει μόλις έρθει η ώρα.

Εκείνη τα κατάφερε. Τα κατάφερε και έφτασε στο κέντρο και αμέσως μετά το μωρό ήρθε. Ίσως και σε λιγότερο από 45 λεπτά αφότου είχαμε φτάσει όλοι.

Αγαπώ αυτές τις φωτογραφίες γιατί αυτό το μωρό θα μπορούσε εύκολα να είναι το πρώτο τους. Η ίδια χαρά, η ίδια αγάπη, το ίδιο δέος όπως ακριβώς καις τις οικογένειες που καλωσορίζονται το πρώτο τους παιδί. Είναι θεϊκό κάθε φορά.»

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Monet στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved