Μαμά ενοικίασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να τυλίξει τα δώρα

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που δημοσίευσε αυτή η μαμά στο TikTok.

Μαμά ενοικίασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να τυλίξει τα δώρα

Πάρτι για έναν σε ξενοδοχείο; Ω, ναι, παρακαλώ!

Το τύλιγμα των δώρων μαζί με τα παιδιά δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Όχι μόνο πρέπει μια μαμά να βρει την καλύτερη κρυψώνα για να βάλει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά πρέπει να βρει και έναν ιδιωτικό χώρο για να τα τυλίξει μακριά από τα αδιάκριτα και περίεργα βλέμματα.

Μια μαμά όμως, που είναι γνωστή στο TikTok με το όνομα, «McKelligan» άρχισε τη δική της απίθανη παράδοση — έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο για ένα σαββατοκύριακο για την ίδια και τα δώρα που ήθελε να τυλίξει. Ο καλύτερος τρόπος για να τυλίξει τα δώρα και για να γιορτάσει αυτή την περίοδο χωρίς άγχος, πίεση και νεύρα.

Οι δύο διανυκτερεύσεις της μακριά από το σπίτι είχαν, καφέ, ποτό, junk food και άφθονη τηλεόραση. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να κρύψει κανένα δώρο από κανέναν ή να μοιραστεί τα σνακ της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τη χειροκρότησαν, ενώ κάποιοι άλλοι χρήστες του διαδικτύου είπαν ότι θα τη μιμηθούν μιας και τους έδωσε την τέλεια ιδέα.

Δείτε το βίντεό της και εσείς παρακάτω. Αν θέλετε να κάνετε το ίδιο, έχετε χρόνο μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κλείστε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και απολαύστε δυο μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μακριά από τα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved