Δώρα που θέλει -στ’ αλήθεια- μια μαμά τις φετινές γιορτές

Το αξίζει δεν νομίζετε;

Δώρα που θέλει -στ’ αλήθεια- μια μαμά τις φετινές γιορτές
Bigstock

Δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι να πάρετε στη μαμά για τα Χριστούγεννα; Μην πανικοβάλλεστε. Ήμαστε μαμάδες και ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τι θέλει η μαμά του σπιτιού σας. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα αγορών με μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά.

Όχι, όχι... Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για τη μαμά! Για την ακρίβεια κάποια δώρα από τα παρακάτω δεν κοστίζουν τίποτε. Κάθε άλλο.

Λίστα με τα δώρα που θέλει στ' αλήθεια μια μαμά

Μια μέρα ρεπό

Τι ρεπό; Ρεπό από τα καθήκοντά της. Και δεν αναφερόμαστε την κανονική της δουλειά... Εκείνη που αμείβεται για ό,τι κάνει αλλά την άλλη... που αρχίζει νωρίς το πρωί με την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο και που τελειώνει αργά το βράδυ.

Χαρίστε της ένα βιβλίο

Μαζί με το βιβλίο μην ξεχάσετε να της χαρίσετε και μερικές ώρες χαλάρωσης. Ώρες που δεν θα την ενοχλήσει κανείς.

Κανονίστε της μια συνάντηση έκπληξη με τις φίλες της

Θυμάστε εκείνο το βράδυ που είχε κανονίσει να πάει θέατρο με τις φίλες της και τελικά ο πυρετός του παιδιού την έκανε να το αναβάλει; Κλείστε εισιτήρια για εκείνη και τις φίλες της σε μια θεατρική παράσταση και αναπληρώστε εκείνη τη χαμένη μέρα.

Καθαρίστε το σπίτι

Ας μην κάνει τίποτε μια μέρα βρε αδερφέ δεν χάθηκε και ο κόσμος. Κάντε εσείς τις δουλειές αντί για εκείνη και αφήστε τη να χαλαρώσει κάνοντας άλλα πράγματα εκτός από σκούπισμα, πλύσιμο πιάτων και σιδέρωμα.

Κάντε της δώρο μασάζ

Μερικές ώρες μασάζ και περιποίησης είναι ό,τι χρειάζεται μια μαμά. Θέλετε να της κλείσετε ένα ραντεβού σε ένα ινστιτούτο; Θέλετε να το κάνετε εσείς; Όποια και αν είναι η επιλογή σας σίγουρα θα της αρέσει πολύ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved