Η χρυσή ώρα: Γιατί τα μωρά πρέπει να αγκαλιαστούν μόλις γεννηθούν

Ένα τρυφερό βίντεο γεμάτο αγάπη.

Η χρυσή ώρα: Γιατί τα μωρά πρέπει να αγκαλιαστούν μόλις γεννηθούν
Photo by monetnicolebirths on Instagram

Η Monet Nicole, φωτογράφος τοκετών που σας έχουμε γνωρίσει μέσα από άρθρα μας, εκτός από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό αναρτά και βίντεο δείχνοντας όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνει μια γυναίκα με το που φέρει το μωρό της στον κόσμο.

Εικόνες αφιλτράριστες, γεμάτες ενθουσιασμό και αγάπη.

Πριν λίγες μέρες δημοσίευσε βίντεο θέλοντας να δείξει γιατί είναι σημαντικό οι γονείς να κρατούν στην αγκαλιά τους τον βρέφος αμέσως μετά τον τοκετό. Η ίδια σχολίασε:

«Τα μωρά αλλάζουν τόσο πολύ την πρώτη ώρα της ζωής τους. Μου άρεσε που είδα αυτή τη λαμπερή μικρή να ξυπνά και να μπαίνει στον νέο της κόσμο με τις απαλές φωνές της μαμάς, του μπαμπά, της μαίας και του αδερφού της να την καλωσορίζουν στο βάθος. Είναι απίστευτο το πώς μεταμορφώνεται από το εμβρυικό σμήγμα και το αίμα που είναι καλυμμένη, στο ροδαλό της ροζ χρώμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της μέσα σε μόλις μια ώρα. Την αγαπώ.

Αυτός είναι ο λόγος που η χρυσή ώρα είναι τόσο σημαντική. Τα μωρά πρέπει να έρχονται σε επαφή με το σώμα των γονιών τους όσο αυτό είναι δυνατό!».

https://www.instagram.com/p/CmNQnmauo7p

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη «χρυσή ώρα» έτσι όπως τις έχει απαθανατίσει με τον φακό της η φωτογράφος, Nicole Monet.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved