Πορτρέτα μαμάδων με τα μωρά τους στην αίθουσα τοκετού

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Alessandra Corveloni.

Πορτρέτα μαμάδων με τα μωρά τους στην αίθουσα τοκετού
Instagram / alessandracorveloni

Η φωτογράφιση τοκετού είναι trend τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στις χώρες του εξωτερικού. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι παρευρίσκονται σε όλη τη διαδικασία του τοκετού και με απαθανατίζουν τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα της γέννας.

Από τις πιο κλασικές είναι οι πρώτες φωτογραφίες των νεογέννητων. Άλλη must λήψη είναι η μαμά με το νεογέννητο αγκαλιά. Ο κάθε φωτογράφος έχει το δικό του στιλ και πολλοί είναι αυτοί που έχουν λατρέψει την αισθητική και τη δουλειά της Alessandra Corveloni.

https://www.instagram.com/p/ClBMHgeu7SE

Η Alessandra προτιμά τις ασπρόμαυρες, κοντινές φωτογραφίες. Βρίσκεται στο πλευρό της μαμάς καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και στις φωτογραφίες τις αποτυπώνει τις δύσκολες, τις συγκινητικές, τις αξέχαστες στιγμές. Η φωτογράφος δίνει έμφαση στις εκφράσεις και στα συναισθήματα, κάτι που είναι ακόμα πιο ευδιάκριτο στα πορτρέτα της.

https://www.instagram.com/p/CXBEnPSrLbY

Πορτρέτα μαμάδων με τα μωρά της από την Alessandra Corveloni

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στο Instagram, οι οποίες συνθέτουν ένα εντυπωσιακό portfolio. Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν και εκεί είναι τα πορτρέτα μαμάδων με τα μωρά τους στην αίθουσα τοκετού.

Μαμάδες με εμφανή συγκίνηση, χαρά και ανακούφιση ότι όλα έχουν πάει καλά, κρατούν για πρώτη φορά το νεογέννητο αγκαλιά και η Alessandra Corveloni είναι εκεί για να απαθανατίσει την αξέχαστη αυτή στιγμή.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved