Ανακάλυψε τον δικό σου «σύμμαχο» για ένα πεντακάθαρο σπίτι

Αν είσαι μαμά, τότε σίγουρα η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου κάθε πρωί και η τελευταία αφού βάλεις τα αγγελούδια σου για ύπνο και αρχίσεις να ετοιμάζεσαι, έτσι ώστε να αφεθείς και εσύ με τη σειρά σου στην «αγκαλιά του Μορφέα», είναι μία: Πώς θα καταφέρεις να κάνεις το όνειρό σου για ένα πεντακάθαρο σπίτι… πραγματικότητα!

Ανακάλυψε τον δικό σου «σύμμαχο» για ένα πεντακάθαρο σπίτι

Διότι μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση, για να είναι το σπίτι σου ανά πάσα στιγμή λαμπερό και μυρωδάτο, όμως οι πιεστικοί και γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το «κυνήγι» με τον χρόνο, τα καθημερινά απρόοπτα και η κούραση μετά από ένα απαιτητικό 24ωρο, συχνά σε επαναφέρουν σε μία πραγματικότητα, που διαφέρει αισθητά από τα σπίτια των διαφημίσεων. Και κάπως έτσι, η καθαριότητα του σπιτιού σου… μένει πίσω!

Μην πελαγώνεις, αγαπητή μανούλα, καθώς υπάρχει μια λύση που θα κάνει το σπίτι σου πεντακάθαρο και το περιβάλλον στο οποίο ζεις, όσο πιο υγιεινό γίνεται, εύκολα και γρήγορα. Και αυτή η λύση έχει όνομα! Ο λόγος για τις σκούπες αναρρόφησης της Kärcher, που συνδυάζουν την υψηλή ισχύ με την ευελιξία και είναι δίπλα σου για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη, φροντίζοντας τόσο εσένα, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου. Σου φαντάζει ουτοπικό; Κι όμως, στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, επιλογές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου στο σπίτι λίγο πιο εύκολη υπάρχουν. Και η Black Friday που έρχεται, είναι η ευκαιρία σου να τις ανακαλύψεις στις πιο προνομιακές τιμές!

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις εκείνη που θα σου «λύσει τα χέρια» στην καθημερινότητά σου.

Κάνε την απολύμανση «παιχνιδάκι» ακόμη και στις πιο απρόσιτες επιφάνειες

Εάν είσαι νέα μανούλα, τότε σίγουρα το challenge της εξονυχιστικής καθαριότητας έχει μόλις ξεκινήσει για εσένα, έτσι ώστε να μπορεί το παιδάκι σου να παίζει άφοβα στα πατώματα, να μη διστάζει να χρησιμοποιεί ξανά ό,τι έπεσε κάτω, καθώς και να εξερευνά μπουσουλώντας κάθε γωνιά του σπιτιού. Το ερώτημα που προκύπτει, ωστόσο, πίσω από μία εικόνα σαν κι αυτή είναι πώς θα αισθάνεσαι και εσύ η ίδια, ασφάλεια και ηρεμία, βλέποντας το μικρό σου να κάνει τα πρώτα του «βήματα» στον κόσμο;

Κάπου εδώ, μπαίνουν στο παιχνίδι οι super σκούπες, που είναι εξειδικευμένες στον καθαρισμό των χαλιών και όχι μόνο! Όποια και εάν είναι η επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις εις βάθος -χαλιά, δάπεδα, υφάσματα, στρώματα, ταπετσαρίες, ακόμη και καθίσματα αυτοκινήτου- το σύστημα καθαρισμού του καθαριστή χαλιών, αφαιρεί σίγουρα και αξιόπιστα ρύπους και δυσάρεστες οσμές, καθαρίζοντας βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα.

Μπορεί να φαντάζει με όνειρο, αλλά δεν είναι! Αρκεί ένα μπεκ ψεκασμού για να εξαφανίσεις στο λεπτό, ακόμη και χυμένα υγρά στα οποία ενδεχομένως βρίσκονται κρυμμένα κομμάτια από σπασμένο γυαλί ή κομματάκια ξύλου και μετάλλου. Σκέφτεσαι καλύτερο «σύμμαχο» για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, παρέα με το μικρό σου; Μάλιστα, η συγκεκριμένη συσκευή είναι ιδανική λύση και για εσένα που υποφέρεις από αλλεργίες ή έχεις για συντροφιά το πιο χνουδωτό κατοικίδιο.

SE_4001_app_dd_8_300-dpi-(jpg).jpg

Όταν το σκούπισμα γίνεται απόλαυση

Μήπως, αναρωτιέσαι σχεδόν σε καθημερινή βάση, αν θα μπορούσες με κάποιον μαγικό τρόπο να αυξήσεις τις ώρες της ημέρας; Μπορεί να μην έχεις τη δύναμη για κάτι τέτοιο, αγαπητή μανούλα, σίγουρα όμως εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να επενδύσεις σε μία σκούπα Stick, τον απόλυτο βοηθό, που ήρθε και θα μείνει… στο σπίτι σου, χάρη στη μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, χωρίς καλώδια για να κινείσαι ελεύθερα.

Βάλε τέλος στις ατελείωτες ώρες σκουπίσματος, που συνοδεύονται από μία ογκώδη και δύσχρηστη συσκευή, καθώς η ηλεκτρική σκούπα VC 4 Cordless myHome, σου δίνει την ευκαιρία μέσα σε 30 λεπτά να έχεις τελειώσει με το σκούπισμα του σπιτιού σου, με άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ενώ για εσένα, που θέλεις όλο και περισσότερα για την καθαριότητα του προσωπικού σου χώρου, ένα είναι το σίγουρο: Εκτός από τα πολλά «έξυπνα» χαρακτηριστικά της σκούπας Stick, όπως ο μεταβαλλόμενος σωλήνας που αλλάζει μήκος ανάλογα με τις ανάγκες σου, η ασύγκριτη εργονομία, αλλά και το γεγονός πως φτάνει ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από τον καναπέ, πιο εύκολα από ποτέ, εκείνο που αναμφίβολα θα σε συναρπάσει είναι το στήριγμα τοίχου με ενσωματωμένη λειτουργία φόρτισης, που κάνει την αποθήκευση και τη φόρτιση της ηλεκτρικής σκούπας VC 6 Cordless ourFamily, μία εύκολη υπόθεση που διαρκεί έως και 50 λεπτά. Αλήθεια, σκέφτεσαι ακόμη εάν θα πεις bye-bye στην παλιά σου σκούπα;

VC_6_Cordless_2_in_1_brush_shelf_app_02_CI20_300-dpi-(jpg).jpg

Γιατί στις λεπτομέρειες «κρύβεται» η διαφορά

Όπως κάθε μαμά, έτσι και εσύ, γνωρίζεις πολύ καλά πως η καθαριότητα του σπιτιού σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο: Είτε διότι όλο και κάποιο μπισκότο θα θρυμματιστεί σε εκείνη τη δυσπρόσιτη γωνία του σπιτιού, είτε διότι το ξύσμα από τις αγαπημένες ξυλομπογιές της μικρής σου πριγκίπισσας μόλις έπεσε ανάμεσα από τα μαξιλάρια του καναπέ ή πολύ απλά γιατί πέρα από το καθημερινό σκούπισμα του σπιτιού σου, χρειάζεσαι και έναν έξτρα «σύμμαχο» που θα επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες!

Τι θα έλεγες για ένα σκουπάκι που το ζηλεύουν ακόμη και οι μεγάλες σκούπες; Ο λόγος για τα νέα και πολύ στυλάτα σκουπάκια της Karcher, που θα γίνουν η δική σου super δύναμη για ένα πεντακάθαρο σπίτι στη στιγμή.

Αναρωτιέσαι πώς και πού ακριβώς διευκολύνουν τη μαμά τα σκουπάκια; Μάθε, λοιπόν, πως το σκουπάκι χειρός CVH 2 με μπαταρία μπορεί να αφαιρέσει εύκολα, αβίαστα και δυνατά την υπάρχουσα βρομιά, όπως ψίχουλα, σκόνη ή τρίχες, από έπιπλα, δάπεδα και αυτοκίνητα, ενώ συγχρόνως το γεγονός πως είναι ελαφρύ, πρακτικό και χωράει παντού, θα σε πείσει πολύ γρήγορα πως βρήκες το δεξί σου χέρι.

Και εάν θέλεις να λύσεις ακόμα μερικά δισεπίλυτα ζητήματα που μας απασχολούν όλες, τώρα μπορείς! Μέσα από ένα premium προϊόν, το σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium, το οποίο χάρη στην υψηλή ισχύ αναρρόφησης, την εκτεταμένη διάρκεια ζωής χάρη, τον αθόρυβο κινητήρα BLDC, τη συμπαγή και ελαφριά σχεδίαση του εργαλείου, τα δύο διαφορετικά επίπεδα αναρρόφησης με χρόνο λειτουργίας μπαταρίας έως και 20 λεπτά και έναν βολικό σταθμό φόρτισης με αποθήκευση αξεσουάρ… «υπόσχεται» να σου λύσει τα χέρια!

CVH_2_living_room_couch_app_01_CI20_300-dpi-(jpg).jpg

Πίστευες μέχρι σήμερα πως η καθαριότητα του σπιτιού σου είναι ένα άπιαστο όνειρο; Γράψε λάθος, μιας και οι σκούπες Kärcher -λόγω της μεγάλης απορροφητικής ικανότητας, αλλά και της πρόσβασής τους ακόμη και σε δύσκολα σημεία, όπως άκρες και γωνίες, έχουν για εσένα την πιο συμφέρουσα και οικονομική λύση. Αρκεί να αδράξεις την ευκαιρία στη φετινή Black Friday και να κάνεις δική σου, εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες της καθημερινότητας και του χώρου σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved