Φωτογράφος απαθανατίζει τις τρυφερές στιγμές του θηλασμού

Δέκα φωτογραφίες θηλασμού από τη φωτογράφο Έβελιν.

Φωτογράφος απαθανατίζει τις τρυφερές στιγμές του θηλασμού
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι φωτογράφος που εξειδικεύεται στη φωτογράφιση νεογέννητων. Η επαγγελματικής της ενασχόληση με τη φωτογραφία ξεκίνησε μετά τη γέννησή του δεύτερου παιδιού της.

Για εκείνη η μητρότητα είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί είναι απλές, μοιάζουν να έχουν τραβηχτεί αυθόρμητα και παράλληλα αποτυπώνουν όλα τα συναισθήματα που βιώνει ένας νέος γονιός. Όσο για τις φωτογραφίες νεογέννητων, είναι από αυτές που συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes στο προφίλ της στο Instagram και όχι άδικα. Τα νεογέννητα ποζάρουν στον φακό, κάνουν γκριμάτσες και η Έβελιν τα απαθανατίζει ακολουθώντας μία μίνιμαλ προσέγγιση και χωρίς να χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκηνικά ή props.

https://www.instagram.com/p/COuRJdWsf15

Δέκα φωτογραφίες θηλασμού από την μαμά και φωτογράφο Έβελιν

Άλλη κατηγορία φωτογραφιών που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της φωτογράφου, είναι εκείνη με μαμάδες που θηλάζουν τα μωρά τους, νεογέννητα ή και μεγαλύτερα. Η Έβελιν απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές του θηλασμού στο σπίτι ή στο μαιευτήριο και καταφέρνει να αποτυπώσεις στις φωτογραφίες της όλη την τρυφερότητα που νιώθει μία μαμά για το μωρό της, αλλά την ασφάλεια και την ηρεμία των μωρών κατά τη διαδικασία.

Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που σήμερα ολοκληρώνεται, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που δείχνουν λίγη από τη μαγεία του θηλασμού ήδη από την πρώτη στιγμή μετά τον τοκετό, μέχρι και αρκετά αργότερα.

Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved