Μαμά μπαλαρίνα κάνει πρόβα με την επτά μηνών κόρη της αγκαλιά

Το βίντεο της Ashleigh Wilson με την κορούλα της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μαμά μπαλαρίνα κάνει πρόβα με την επτά μηνών κόρη της αγκαλιά

Για την Ashleigh Wilson, ο χορός είναι τρόπος έκφρασης, το πάθος της, η δουλειά της. Η καταξιωμένη μπαλαρίνα με καταγωγή από τη Νότια Αφρική έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, εντυπωσιακές σπουδές και φυσικά, ταλέντο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τις χορευτικές της φιγούρες και οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 20 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/CfztbpoFuP-

Η Ashleigh έγινε μαμά πριν από μερικούς μήνες και αναμενόμενα ο ερχομός της κόρης της έφερε αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά της. Ωστόσο, το δίλημμα δουλειά ή οικογένεια, δεν υπήρξε ποτέ.

Η Ashleigh είναι από τις μαμάδες που μας υπενθυμίζουν ότι με επιμονή, θέληση και δύναμη όλα είναι δυνατά. Η χορεύτρια όχι μόνο επέστρεςψε στη δουλειά, αλλά πήρε την επτά μηνών κόρη της στην πρόβα και το βίντεο με τις δυο τους να χορεύουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Ashleigh κινείται με άνεση και εκτελεί την χορογραφία της με απόλυτη συγκέντρωση, ενώ παράλληλα η μικρούλα φαίνεται να το απολαμβάνει στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/CePFjd2lLqQ

Αυτή είναι και μία από τις ελάχιστες φορές που η Ashleigh δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της στα social media. Μία ακόμα είχε αναρτήσει λίγους μήνες πριν και είναι στιγμιότυπα από την πρώτη τους φωτογράφιση.

https://www.instagram.com/p/CZQUEfZlf8f

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μαμάς μπαλαρίνας που έγινε viral στο διαδίκτυο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved