Μαμά αποτύπωσε σε σκίτσα στιγμές της μητρότητας όπως ακριβώς είναι

Η καθημερινότητα μιας μητέρας αποτυπωμένη σε ρεαλιστικά και αστεία σκίτσα. 

Μαμά αποτύπωσε σε σκίτσα στιγμές της μητρότητας όπως ακριβώς είναι
Instagram / thaisvanderheyden

Η Thais Vanderheyden είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων.

Την περίοδο της πρώτης μεγάλης καραντίνας αποφάσισε να κρατήσει ένα ημερολόγιο καταγράφοντας όσα περισσότερα μπορούσε από την καθημερινότητα.

Το ημερολόγιο εξελίχθηκε σε μια σειρά σκίτσων με εύστοχα σχόλια και μεγάλες αλήθειες γύρω από τη μητρότητα.

Μιλώντας στο boredpanda.com είχε πει μεταξύ άλλων, ότι σε πολλά από αυτά είναι πιθανό αρκετές μαμάδες να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους, με μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CcOUcV-tKvC

« Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο όταν άρχισε το lockdown λόγω κορονοϊού. Φρίκαρα και μόνο με την ιδέα ότι τα σχολεία θα παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω τέσσερα παιδιά τον Bob, τον Morris, και τα δίδυμα Pepa και Colette, και ένα γεμάτο πρόγραμμα καθώς με «κυνηγούσαν» οι προθεσμίες για να παραδώσω τη δουλειά ( είμαι συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων).

Μέχρι σήμερα παραμένω… ζωντανή, τα μαλλιά μου φαίνονται άγρια, πήρα μερικά κιλά και πρέπει να παραδεχτώ ότι πέρασα πολύ καλύτερα απ΄ότι φανταζόμουν με τα παιδιά μου.

Από την πρώτη μέρα αυτής της καραντίνας, άρχισα να σκιτσάρω. Πολλά από αυτά συνέβησαν πραγματικά και άλλα είναι απλά σκέψεις μου. Τα δημοσίευσα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram και πήρα δεκάδες μηνύματα γονιών που αναγνώρισαν τον εαυτό τους στα σκίτσα. Έτσι συνέχισα...», έγραψε η Thais Vanderheyden.

Δείτε ένα δείγμα της δουλειάς της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved