Η ακατάστατη μαμά που έγινε viral στο TikTok (vid)

Ακατάστατη μαμά: Βίντεο δείχνει πόσο ακατάστατο μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το σπίτι μιας μαμάς.

Η ακατάστατη μαμά που έγινε viral στο TikTok (vid)

Tired young mother sleeping on floor in messy living room

Bigstock

Αν υπάρχει κάτι που προβάλει το #MomTok είναι η πραγματική καθημερινότητα που έχουν οι απανταχού μανούλες. Όπως για παράδειγμα έκανε μια μαμά και το βιντεάκι της έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες. Γιατί; Μα φυσικά επειδή έδειξε το σπίτι της ακατάστατο – κάτι που απέχει πολύ από την τέλεια αισθητική που τείνουν να δείχνουν πολλοί influencers στα social media.

Η Brianna James, η οποία δημοσιεύει βίντεο με το ψευδώνυμο @TheMessyMama4, έγινε viral για πρώτη φορά τον χειμώνα όταν μοιράστηκε ένα βίντεο με την ακατάστατη κουζίνα, την τραπεζαρία και το διάδρομό της σε μια περίοδο που όλη η οικογένειά της ήταν άρρωστη την ίδια στιγμή. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

«Είναι κακό, το ξέρω», έγραψε στη λεζάντα. Στο βίντεο αναφέρει ότι πάσχει από ΔΕΠΥ, κατάθλιψη και άγχος.

Μετά την ανάρτηση έλαβε δεκάδες σχόλια, ειδικά για αυτό το βίντεο που δείχνει πώς μοιάζουν τα περισσότερα σπίτια με παιδιά.

"Ειλικρινά αυτή είναι η πραγματική ζωή. Το σπίτι κάποιου δεν μπορεί να είναι καθαρό 24/7. Κάποιοι από εμάς θέλαμε να δούμε ένα αντίστοιχο βίντεο", έγραψε μια μαμά.

"ΟΜG, αυτό συνέβη και σε εμένα, μόλις ανάρρωσα από τη γρίπη", σχολίασε μια άλλη.

"Κορίτσι μου μια από τα ίδια και στο δικό μου σπίτι. Με έκανες να νιώσω ότι δεν είμαι μόνη.".

Πρόσφατα η ίδια μαμά, δημοσίευσε ένα timelapse βίντεο δείχνοντας την οικογένειά της να καθαρίζει το σαλόνι.

Η ίδια αν και έλαβε εξίσου αρνητικά σχόλια που άφησε το σπίτι της τόσο ακατάστατο, περιγράφοντάς τη ως "ακατάστατη μαμά", δεν άφησε να την επηρεάσουν καθόλου. Κάθε άλλο.

"Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και αληθινή και ναι είναι εντάξει να μην τα κάνω όλα εντάξει! Να αφήνω και κάποια πράγματα για την επόμενη μέρα".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved