50χρονη μητέρα οχτώ παιδιών, γέννησε την εγγονή της

Έγινε παρένθετη μητέρα για την 25χρονη κόρη της.

50χρονη μητέρα οχτώ παιδιών, γέννησε την εγγονή της
Instagram @ creatingourfam

H Chalise Smith, 50 ετών και μητέρα 8 παιδιών από τη Γιούτα, έκανε στην κόρη της το απόλυτο δώρο: το δεύτερο παιδί της.

Όταν η Kaitlyn Munoz, 25 ετών, διαγνώστηκε με ενδομητρίωση και αργότερα με σύνδρομο Sjögren οι γιατροί τη συμβούλεψαν να μη προσπαθήσει να μείνει ξανά έγκυος.

Η Munoz, η οποία ζει στο Ελ Πάσο του Τέξας, είχε καταφέρει να μείνει έγκυος στον γιο της το 2019 μέσω εξωσωματικής και μετά την απαγόρευση των γιατρών, η 25χρονη, ζήτησε από τη μητέρα της να κυοφορήσει το μωρό της.

penidaxroni parentheti1

φώτο: Instagram @ creatingourfam

Δεν ήταν εύκολη απόφαση

H Chalise Smith ήθελε να βοηθήσει την κόρη της αλλά είχε αμφιβολίες για το αν θα πήγαιναν όλα καλά κυρίως λόγω της ηλικίας της.

« Θα γινόμουν 50 ετών… Έχω πρόβλημα με το δεξί πόδι από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και το ισχιακό νεύρο πιέζεται», είπε η ίδια στο Fox 13 για τους αρχικούς ενδοιασμούς της να γεννήσει για 9η φορά.

«Ήξερα από την αρχή ότι αυτό δεν ήταν το μωρό μου. Αυτό ήταν ένα δώρο για την κόρη μου που δεν μπορούσε να το προσφέρει στον εαυτό της. Θα έκανα τα πάντα για οποιοδήποτε από τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός.

penidaxroni parentheti3

φώτο: Instagram @ creatingourfam

‘Ολα εξελίχθηκαν φυσιολογικά και μάλιστα όπως δήλωσε η 50χρονη ήταν από τις πιο εύκολες εγκυμοσύνες που είχε.


https://www.instagram.com/p/CeHlcjfPxY0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Alayna Kait-Chalise Munoz, γεννήθηκε στις 17 Μαΐου, σκορπίζοντας απέραντη χαρά στους γονείς όσο και στη γιαγιά και τον παππού.

penidaxroni parentheti2

φώτο: Instagram @ creatingourfam

«Η μαμά μου είναι ένας ζωντανός άγγελος», είπε η Munoz κρατώντας τη νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της. «Πάντα είχαμε στενή σχέση μεταξύ μας, είναι η καλύτερή μου φίλη. ‘Εκανε πολλά πράγματα για μένα και 25 χρόνια αργότερα έκανε κάτι που δεν μπορούσα να κάνω ξανά για τον εαυτό μου. Μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο: την Alayna», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved