«Ο τοκετός είναι δύσκολος, τρομακτικός και εκπληκτικός, όλα ταυτόχρονα»

Μία μαμά σε ανάρτησή της περιγράφει πώς βίωσε η ίδια τον τοκετό.

«Ο τοκετός είναι δύσκολος, τρομακτικός και εκπληκτικός, όλα ταυτόχρονα»
Instagram / lindydawn__

Για την κάθε γυναίκα η εμπειρία του τοκετού είναι διαφορετική. Για όλες όμως είναι μία εμπειρία ιδιαίτερη με πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα. Η Lindy Roman με αφορμή τη δεύτερη φορά που έγινε μητέρα, περιγράφει πώς βίωσε η ίδια τη διαδικασία της γέννας:

«Το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα και το έκανα δύο φορές. Θα τα ζούσα όλα ξανά και ξανά για να αποκτήσω τα μωρά μου. Τον πόνο, την αγωνία, την ανυπομονησία, την επισκληρίδιο που δεν έπιασε. Όλα άξιζαν. Ο τοκετός είναι δύσκολος, τρομακτικός και εκπληκτικός, όλα ταυτόχρονα. Οι γυναίκες είμαστε πραγματικά απίθανες».

Τα παραπάνω έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες της από το δωμάτιου του μαιευτηρίου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.


https://www.instagram.com/p/Cbqp1qygoCS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Lindy είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με τα δύο της παιδιά. Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται εμπειρίες, σκέψεις και συμβουλές που σχετίζονται με τη μητρότητα:

«Σήμερα διάβασα ένα άρθρο για το άγχος μετά τον τοκετό και ένιωσα να ταυτίζομαι… Ένιωσα σαν να το είχα γράψει η ίδια. Όταν γέννησα την Hazel, ήρθα αντιμέτωπη με αυτό το άγχος. Έμενα ξύπνια για ώρες το βράδυ απλά και μόνο για να κοιτάω το στήθος της και να είμαι σίγουρη ότι αναπνέει. Ακόμα και τώρα τρομάζω κάθε φορά που ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες μόνη της γιατί ανησυχώ μήπως πέσει. Παρόλο που το έχει κάνει εκατοντάδες φορές, ένα εκατομμύριο “και αν…” έρχονται στο μυαλό μου κάθε μέρα.»


https://www.instagram.com/p/CWeFnwBl7TN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το προφίλ της έχει πάνω από 10 χιλιάδες ακολούθους και ο λόγος δεν είναι μόνο όσα γράφει. Η Lindy έχει πάθος και με τη φωτογραφία και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με υπέροχες φωτογραφίες του γιου και της κόρης της.


https://www.instagram.com/p/CZQEg--lx6h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved