Η συζήτηση μιας μαμάς με τον γιο της για τον «θυμό» έγινε viral στο TikTok

  • Μαμά προσπαθεί με ηρεμία να καλμάρει τον γιο της και τα καταφέρνει
  • Το βίντεο  έχει προβληθεί πάνω από 15 εκατομμύρια φορές
Η συζήτηση μιας μαμάς με τον γιο της για τον «θυμό» έγινε viral στο TikTok

Τα παιδιά δεν γνωρίζουν πώς να (δια) χειριστούν τα συναισθήματά τους και ειδικά τα έντονα, όπως είναι η λύπη και ο θυμός. Είναι μια δεξιότητα που αποκτούν μεγαλώνοντας και με τη βοήθεια των γονιών τους.

Αυτοί είναι που θα τους δείξουν πώς να τα αντιμετωπίζουν αλλά και να μη φοβούνται να τα εξωτερικεύσουν. Μην ξεχνάτε ότι ένα παιδί πρέπει να νιώθει ασφάλεια όταν είναι θυμωμένο, λυπημένο ή απογοητευμένο.

Η Destiny Bennett έδειξε ότι αντιλαμβάνεται όλα τα παραπάνω και τα έκανε πράξη σε ένα πρόσφατο περιστατικό με τον γιο της που είχε θυμώσει για τα καλά.

Για την ακρίβεια ο μικρός ξέσπασε έξω από το σπίτι τους και η μητέρα του, με ψυχραιμία και χωρίς φωνές, προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Το συμβάν καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού και η Destiny το μοιράστηκε στη σελίδα της στο TikTok , όπου έχει προβληθεί περισσότερες από 15 εκατομμύρια φορές.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Destiny Bennett γονατίζει προκειμένου να είναι στο ίδιο ύψος με τον γιο της και ξεκινούν μια συζήτηση. Του λέει λοιπόν ότι αναγνωρίζει πόσο θυμωμένος είναι κι ότι θέλει να τον βοηθήσει να νιώσει καλύτερα. Συνεχίζει, εξηγώντας ότι μερικές φορές δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε ώστε να αισθανθούμε πιο καλά, και ότι είναι απολύτως αποδεκτό να είμαστε θυμωμένοι για αυτό. Στη συνέχεια προσθέτει ότι πρέπει ο ίδιος να αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να πάρει κάτι και να βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να νιώσει καλύτερα.

Ο μικρός προς στιγμήν δείχνει να σκέφτεται τα λεγόμενα της μαμάς του και στη συνέχεια πέφτει στην αγκαλιά της. Όπως είπε η Destiny Bennett, προσπαθεί να ασκήσει συνειδητή ανατροφή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει απέραντη υπομονή γιατί δεν είναι έτσι. Έχει κι αυτή στιγμές που τα χάνει και μετά πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά της και να τους πει ότι ακόμα και εκείνη έχει κακές μέρες και θυμώνει όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο TikTok.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved