Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μαμάδων δευτερόλεπτα μετά το τοκετό

  • Τι συμβαίνει στο τρίτο στάδιο του τοκετού;
  • Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Alessandra Corveloni
Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μαμάδων δευτερόλεπτα μετά το τοκετό
Instagram / alessandracorveloni

Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία και η κάθε μητέρα τη βιώνει διαφορετικά. Άλλες γεννούν φυσιολογικά, άλλες με καισαρική, για άλλες ο τοκετός διαρκεί ώρες ολόκληρες και άλλες πολύ λιγότερες.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ζευγάρια απαθανατίζουν τις στιγμές του τοκετού και εμπιστεύονται επαγγελματίες φωτογράφους που εξειδικεύονται σε αυτού του είδους τις φωτογραφίες. Οι φωτογράφοι δίνουν το «παρών» σε όλα τα στάδια του τοκετού και από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες είναι αυτές που τραβούν κατά το τρίτο και τελευταίο στάδιο του τοκετό.

Το τρίτο στάδιο του τοκετού

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο του τοκετού ονομάζεται υστεροτοκία ή αλλιώς στάδιο της αποβολής του πλακούντα. Το μωρό έχει πια γεννηθεί και οι συσπάσεις ξεκινούν και πάλι, σε πολύ πιο ήπιο βαθμό, για να επιτρέψουν στη μήτρα να συσταλεί και να αποβάλλει τον πλακούντα.

Μόλις το μωρό εξεταστεί και η μητέρα αποβάλει και τον πλακούντα, το νεογέννητο τοποθετείται στην αγκαλιά της μαμάς.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Alessandra Corverloni

Η Alessandra Corveloni εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού και έχει παρευρεθεί σε δεκάδες γέννες γυναικών. Η δουλειά της έχει βραβευτεί πολλές φορές και οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes. Οι περισσότερες από αυτές είναι ασπρόμαυρες, χαρακτηριστικό που τις κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερες.

Φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές με μαμάδες στο τελευταίο στάδιο του τοκετού, όταν πια το μωρό έχει γεννηθεί και η νέα μαμά το κρατάει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της. Δείτε φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved